Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
33 companii din judetul Timis activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Recrutare si training personal, consultanta in managemnet si resurse umane.

www.businessway.ro

Executive search pentru companii, recrutare personal, consultanta manageriala de specialitate, pregatirea personalului angajat, promovare si publicitate companii pe site profesional.

www.beston.ro

 

Companie multinationala prezenta in 8 tari. Oferim urmatoarele servicii: recrutare contingenta;Afa?sA,A headhunting si executive search; contactarea/pastrarea legaturii cu candidatii, interviuri.

www.solutions-driven.ro

Lider mondial in domeniul resurselor umane, avand deschise peste 5.800 de birouri in 67 de tari ale lumii.

www.adecco.ro

Asiguram servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, resurse umane si personal, PSI. Legislatie protectia muncii.

www.securitatea-muncii.ro

Servicii complete de psihologie, astrologie si Feng Shui, adresate atat persoanelor fizice cat si juridice. Abonamente personalizate pentru firme cu discount specific.

www.blueiris.ro

Firma de consultanta si training specializata in solutii complete de resurse umane, cursuri de pregatire profesionala si servicii de consultanta in afaceri si obtinere de finantari.

www.brainsconsulting.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri de management. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

www.cbs.ro

Organizatie specializata in servicii de selectie de personal, consultanta in managementul resurselor umane si training.

www.deltahrconsult.ro

Dynamic Carier vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii acreditate de recrutare, selectie si plasare personal casnic si personal calificat/necalificat. Echipa tanara si dinamica.

www.dynamiccarier.ro

Evolution HCC va ofera servicii profesionale de recrutare personal Cluj Napoca si recrutare personal Timisoara, traininguri Cluj si traininguri Timisoara.

www.evolution-hcc.ro/

EOS este o firma dinamica care isi desfasoara activitatea atat in Italia cat si in Romania oferind servicii pentru intreprinderi in domeniul resurselor umane.

eoseuropa.com

Furnizor de programe de training pe temele comunicare, team building, management si vanzari. The Journey, comunicare; The Treasure, team building; The Chain, management si leadership.

www.forward-europe.ro

Companie de consultanta in managementul resurselor umane care ofera servicii de: executive search & executive selection, specialists recruitment, assessment center, consultanta sau coaching.

www.hr4u.ro

Firma de consultanta resurse umane Timisoara, care va pune la dispozitie servicii profesionale din domeniul resurselor umane.

www.humandirect.ro/

Recrutare la nivel international, o buna cunoastere a pietei si a intelegerii mediului de afaceri.

www.kilpatrick.eu

Consultanta pt. management. Consultanta.

www.lead.ro

Incepand cu 2005 oferim servicii de training pe time management si comunicare si servicii de coaching individual si de echipa pentru companii.

www.maicompany.ro

Consultanta pt. management. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.aupaircenter.ro

Societate comerciala care oferim servicii de calitate pt. formarea profesionala in diferite domenii de activitate (ingrijire batrani la domiciliu).

Securitatea&sanatatea muncii.

www.pml.ro

Servicii de psihologie clinica; psihologia muncii si organizationala; psihologia transporturilor; psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale. Asistenta psihologica in situatii de criza.

www.psycab.wgz.ro

Ofera consultanta de specialitate privind realizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, la cel mai bun pret de pe piata.

Solutii complete in domeniul managementului resurselor umane: recrutare si selectie, evaluare psihologica, training, consultanta organizationala.

www.profilescan.ro

Consultanta. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Consultati psihologice. Consultanta personala. Cercetare in psihologie. Sondaje de marketing si studii de piata.

www.psihoprofil.ro

Gama larga de servicii in domeniul resurselor umane: training, psihometrie, construirea sistemelor de evaluare a performantei.

www.psihoconcept.ro

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

www.quanta.com

Intocmire fise post, specificatii de personal, organigrame, recrutare selectie de personal, integrare noi angajati, instruire, comunicare, motivare, evaluare, regulament intern, organizare evenimente.

www.resursconsult.ro

Programe de training pe temele Comunicare, Team Buiding si Management.

www.forward-europe.ro

Prima firma acreditata (AJOFM) si specializata in plasare de personal casnic din Timisoara: bone, baby-sitter, menajere, ingrijitori persoane in varsta.

www.smartway.ro

Ofera partenerilor solutiile personalizate pentru obtinerea rezultatelor cuantificabile in formarea personalului. Nu propunem niciodata formule magice contrafacute, ci doar solutii comune.

www.steptraining.ro

Servicii de intretinere industriala in domeniul: resurse umane; instalatii; curatenie; spatii verzi; IT; amenajari; confectii.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Consultanta pt. management.

www.workplus.ro


Recomandari: 9 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Arad, Caras-Severin, Hunedoara ).

Noi va oferim solutii profesionale pentru implementarea unui sistem de management performant in firma/institutia D-voastra: managementul resurselor umane, evaluare aptitudinala.

Consultanta in resurse umane si management.

Lider mondial in servicii de recrutare, selectie, gestiune de personal, payroll in Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Arad, Sibiu.

Consultanta resurse umane, training, cercetare, consultanta psihologica, servicii de promovare.

Recrutare si selectie de personal, evaluari psihologice, consultanta management, intermedieri, consultanta juridica.

Solutii complete in managementul resurselor umane: administrare de personal, recrutare si selectie de personal, testare si evaluare psihologica, training, diagnoza si interventie organizationala.

Recrutare, selectie, intermediere de personal. Angajare si administrare personal temporar.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de traducere. Consultanta in domeniul turismului.

Securitatea&sanatatea muncii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web