Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Securitatea&sanatatea muncii.

Solutii complete in managementul resurselor umane: administrare de personal, recrutare si selectie de personal, testare si evaluare psihologica, training, diagnoza si interventie organizationala.

www.hr-professional.ro

 

Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Servicii complete de psihologie, astrologie si Feng Shui, adresate atat persoanelor fizice cat si juridice. Abonamente personalizate pentru firme cu discount specific.

Noi va oferim solutii profesionale pentru implementarea unui sistem de management performant in firma/institutia D-voastra: managementul resurselor umane, evaluare aptitudinala.

EOS este o firma dinamica care isi desfasoara activitatea atat in Italia cat si in Romania oferind servicii pentru intreprinderi in domeniul resurselor umane.

Lider mondial in domeniul resurselor umane, avand deschise peste 5.800 de birouri in 67 de tari ale lumii.

Solutii complete in domeniul managementului resurselor umane: recrutare si selectie, evaluare psihologica, training, consultanta organizationala.

Servicii de intretinere industriala in domeniul: resurse umane; instalatii; curatenie; spatii verzi; IT; amenajari; confectii.

Organizatie specializata in servicii de selectie de personal, consultanta in managementul resurselor umane si training.

Prima firma acreditata (AJOFM) si specializata in plasare de personal casnic din Timisoara: bone, baby-sitter, menajere, ingrijitori persoane in varsta.

Gama larga de servicii in domeniul resurselor umane: training, psihometrie, construirea sistemelor de evaluare a performantei.

Executive search pentru companii, recrutare personal, consultanta manageriala de specialitate, pregatirea personalului angajat, promovare si publicitate companii pe site profesional.

Asiguram servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, resurse umane si personal, PSI. Legislatie protectia muncii.

Programe de training pe temele Comunicare, Team Buiding si Management.

Furnizor de programe de training pe temele comunicare, team building, management si vanzari. The Journey, comunicare; The Treasure, team building; The Chain, management si leadership.

Companie multinationala prezenta in 8 tari. Oferim urmatoarele servicii: recrutare contingenta;Afa?sA,A headhunting si executive search; contactarea/pastrarea legaturii cu candidatii, interviuri.

Companie de consultanta in managementul resurselor umane care ofera servicii de: executive search & executive selection, specialists recruitment, assessment center, consultanta sau coaching.

Intocmire fise post, specificatii de personal, organigrame, recrutare selectie de personal, integrare noi angajati, instruire, comunicare, motivare, evaluare, regulament intern, organizare evenimente.

Dynamic Carier vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii acreditate de recrutare, selectie si plasare personal casnic si personal calificat/necalificat. Echipa tanara si dinamica.

Recrutare si training personal, consultanta in managemnet si resurse umane.

Incepand cu 2005 oferim servicii de training pe time management si comunicare si servicii de coaching individual si de echipa pentru companii.

Ofera partenerilor solutiile personalizate pentru obtinerea rezultatelor cuantificabile in formarea personalului. Nu propunem niciodata formule magice contrafacute, ci doar solutii comune.

Servicii de psihologie clinica; psihologia muncii si organizationala; psihologia transporturilor; psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale. Asistenta psihologica in situatii de criza.

Ofera consultanta de specialitate privind realizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, la cel mai bun pret de pe piata.

Firma de consultanta si training specializata in solutii complete de resurse umane, cursuri de pregatire profesionala si servicii de consultanta in afaceri si obtinere de finantari.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri de management. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de traducere. Consultanta in domeniul turismului.

Consultanta pt. management. Consultanta.

Consultanta pt. management. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Securitatea&sanatatea muncii.

Consultanta. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Consultati psihologice. Consultanta personala. Cercetare in psihologie. Sondaje de marketing si studii de piata.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Consultanta pt. management.

Evolution HCC va ofera servicii profesionale de recrutare personal Cluj Napoca si recrutare personal Timisoara, traininguri Cluj si traininguri Timisoara.

Societate comerciala care oferim servicii de calitate pt. formarea profesionala in diferite domenii de activitate (ingrijire batrani la domiciliu).

Firma de consultanta resurse umane Timisoara, care va pune la dispozitie servicii profesionale din domeniul resurselor umane.

Recrutare la nivel international, o buna cunoastere a pietei si a intelegerii mediului de afaceri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web