Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Lider mondial in servicii de recrutare, selectie, gestiune de personal, payroll in Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Arad, Sibiu.

www.adecco.ro

Consultanta in resurse umane si management.

www.best-consulting.ro

 

Recrutare si selectie de personal, evaluari psihologice, consultanta management, intermedieri, consultanta juridica.

Recrutare, selectie, intermediere de personal. Angajare si administrare personal temporar.

www.inwork2007.ro

Consultanta resurse umane, training, cercetare, consultanta psihologica, servicii de promovare.

www.btmresources.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Servicii complete de psihologie, astrologie si Feng Shui, adresate atat persoanelor fizice cat si juridice. Abonamente personalizate pentru firme cu discount specific.

Noi va oferim solutii profesionale pentru implementarea unui sistem de management performant in firma/institutia D-voastra: managementul resurselor umane, evaluare aptitudinala.

EOS este o firma dinamica care isi desfasoara activitatea atat in Italia cat si in Romania oferind servicii pentru intreprinderi in domeniul resurselor umane.

Partner of Swiss Consulting Group, Switzerland; training programmes; recruiting and selection of personnel; consulting.

Lider mondial in domeniul resurselor umane, avand deschise peste 5.800 de birouri in 67 de tari ale lumii.

Consultanta resurse umane: recrutare-selecti, analiza si proiectarea posturilor, training, evaluarea performantelor, evaluarea aptitudinilor, diagnoza organizationala, legislatia muncii.

Solutii complete in domeniul managementului resurselor umane: recrutare si selectie, evaluare psihologica, training, consultanta organizationala.

Servicii de intretinere industriala in domeniul: resurse umane; instalatii; curatenie; spatii verzi; IT; amenajari; confectii.

Organizatie specializata in servicii de selectie de personal, consultanta in managementul resurselor umane si training.

Prima firma acreditata (AJOFM) si specializata in plasare de personal casnic din Timisoara: bone, baby-sitter, menajere, ingrijitori persoane in varsta.

Gama larga de servicii in domeniul resurselor umane: training, psihometrie, construirea sistemelor de evaluare a performantei.

Executive search pentru companii, recrutare personal, consultanta manageriala de specialitate, pregatirea personalului angajat, promovare si publicitate companii pe site profesional.

Selectia si plasarea fortei de munca. Salarizare si personal.

Asiguram servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, resurse umane si personal, PSI. Legislatie protectia muncii.

Programe de training pe temele Comunicare, Team Buiding si Management.

Furnizor de programe de training pe temele comunicare, team building, management si vanzari. The Journey, comunicare; The Treasure, team building; The Chain, management si leadership.

Companie multinationala prezenta in 8 tari. Oferim urmatoarele servicii: recrutare contingenta;Afa?sA,A headhunting si executive search; contactarea/pastrarea legaturii cu candidatii, interviuri.

Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in Romania si strainatate. BRGwork ofera clientilor sai programele Summer Work and Travel, Au Pair, munca sezoniera in SUA sau Europa, babysitting RO.

Companie de training-uri si consultanta al carei scop este oferirea de servicii complete in instruire si dezvoltare personala. Suntem furnizori autorizati de training-uri.

Companie de consultanta in managementul resurselor umane care ofera servicii de: executive search & executive selection, specialists recruitment, assessment center, consultanta sau coaching.

Intocmire fise post, specificatii de personal, organigrame, recrutare selectie de personal, integrare noi angajati, instruire, comunicare, motivare, evaluare, regulament intern, organizare evenimente.

Recrutare de personal (clasica sau orientata). Training. Evaluare de personal (psihologica, aptitudinala). Managementul performantelor. Analiza muncii. Diagnozele organizationale.

Work and Travel program USA 2008. Cele mai mici costuri din Romania! Cele mai bine platite job-uri la cazinouri, restaurante, hoteluri! Incepand de la 333$ inscriere gratuita! Creditare.

Dynamic Carier vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii acreditate de recrutare, selectie si plasare personal casnic si personal calificat/necalificat. Echipa tanara si dinamica.

Recrutare si training personal, consultanta in managemnet si resurse umane.

Firma ce ofera servicii integrate de resurse umane. Si atat! Dupa ce ne veti fi clienti sau candidati, veti intelege filosofia muncii noastre.

Firma de resurse umane specializata in recrutare si selectie de personal, head hunting, diagnoza organizationala si o gama variata de traininguri.

Activeaza in domeniile managementului si al resurselor umane. Livreaz?? servicii de: training&team building, analiza&dezvoltare de competente, analiza&dezvoltare organizationala.

Compania de 3ning pentru 3neri. Prin programele noastre, ajutam 3nerii si organizatiile si-si imbunatateasca performantele in instruire.

Incepand cu 2005 oferim servicii de training pe time management si comunicare si servicii de coaching individual si de echipa pentru companii.

Oferim servicii integrate de resurse umane. Munca prin agent de munca temporara. Recrutare si selectie. Head hunting. Salarizare. Training. Teste psihologice. Fisa postului. Consultanta de legislatie.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Recrutare si plasare de personal. Alte forme de invatamant (evaluare personal si perfectionare manageriala si profesionala).

Ofera partenerilor solutiile personalizate pentru obtinerea rezultatelor cuantificabile in formarea personalului. Nu propunem niciodata formule magice contrafacute, ci doar solutii comune.

Servicii de psihologie clinica; psihologia muncii si organizationala; psihologia transporturilor; psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale. Asistenta psihologica in situatii de criza.

Ofera consultanta de specialitate privind realizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, la cel mai bun pret de pe piata.

Aurora Work And Travel ofera locuri de munca in strainatate prin programe: joburi in America, locuri de munca in America, work and travel SUA, locuri de munca H2b SUA, job-uri in strainatate.

Sistem online de recrutare a fortei de munca din Romania, care se adreseaza atat angajatorilor cat si persoanelor aflate in cautarea unui job.

Administrare personal, salarizare, REVISAL, intocmire/transmitere electronica a declaratiei D112. Secretariat. Promovare web.

Firma de consultanta si training specializata in solutii complete de resurse umane, cursuri de pregatire profesionala si servicii de consultanta in afaceri si obtinere de finantari.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri de management. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de traducere. Consultanta in domeniul turismului.

Consultanta pt. management. Consultanta.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri pt. invatare limbi straine.

Consultanta pt. management. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Securitatea&sanatatea muncii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web