Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de traducere. Consultanta in domeniul turismului.

www.consultia.ro

Noi va oferim solutii profesionale pentru implementarea unui sistem de management performant in firma/institutia D-voastra: managementul resurselor umane, evaluare aptitudinala.

 

Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Servicii complete de psihologie, astrologie si Feng Shui, adresate atat persoanelor fizice cat si juridice. Abonamente personalizate pentru firme cu discount specific.

EOS este o firma dinamica care isi desfasoara activitatea atat in Italia cat si in Romania oferind servicii pentru intreprinderi in domeniul resurselor umane.

Consultanta in resurse umane si management.

Lider mondial in domeniul resurselor umane, avand deschise peste 5.800 de birouri in 67 de tari ale lumii.

Servicii de consultanta pentru cele 6 sisteme de resurse umane: recrutare (punem la dispozitia clientului o bogata baza de date).

Solutii complete in domeniul managementului resurselor umane: recrutare si selectie, evaluare psihologica, training, consultanta organizationala.

Servicii de intretinere industriala in domeniul: resurse umane; instalatii; curatenie; spatii verzi; IT; amenajari; confectii.

Organizatie specializata in servicii de selectie de personal, consultanta in managementul resurselor umane si training.

Lider mondial in servicii de recrutare, selectie, gestiune de personal, payroll in Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Arad, Sibiu.

Prima firma acreditata (AJOFM) si specializata in plasare de personal casnic din Timisoara: bone, baby-sitter, menajere, ingrijitori persoane in varsta.

Gama larga de servicii in domeniul resurselor umane: training, psihometrie, construirea sistemelor de evaluare a performantei.

Consultanta resurse umane, training, cercetare, consultanta psihologica, servicii de promovare.

Executive search pentru companii, recrutare personal, consultanta manageriala de specialitate, pregatirea personalului angajat, promovare si publicitate companii pe site profesional.

Asiguram servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, resurse umane si personal, PSI. Legislatie protectia muncii.

Programe de training pe temele Comunicare, Team Buiding si Management.

Furnizor de programe de training pe temele comunicare, team building, management si vanzari. The Journey, comunicare; The Treasure, team building; The Chain, management si leadership.

Companie multinationala prezenta in 8 tari. Oferim urmatoarele servicii: recrutare contingenta;Afa?sA,A headhunting si executive search; contactarea/pastrarea legaturii cu candidatii, interviuri.

Recrutare si selectie de personal, evaluari psihologice, consultanta management, intermedieri, consultanta juridica.

Companie de consultanta in managementul resurselor umane care ofera servicii de: executive search & executive selection, specialists recruitment, assessment center, consultanta sau coaching.

Intocmire fise post, specificatii de personal, organigrame, recrutare selectie de personal, integrare noi angajati, instruire, comunicare, motivare, evaluare, regulament intern, organizare evenimente.

Dynamic Carier vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii acreditate de recrutare, selectie si plasare personal casnic si personal calificat/necalificat. Echipa tanara si dinamica.

Servicii psihologie in domeniul psihologiei muncii, transportului, psihologie clinica si psihologie aplicata in domeniul apararii si sigurantei nationale.

Recrutare si training personal, consultanta in managemnet si resurse umane.

Recrutare, selectie, intermediere de personal. Angajare si administrare personal temporar.

Incepand cu 2005 oferim servicii de training pe time management si comunicare si servicii de coaching individual si de echipa pentru companii.

Ofera partenerilor solutiile personalizate pentru obtinerea rezultatelor cuantificabile in formarea personalului. Nu propunem niciodata formule magice contrafacute, ci doar solutii comune.

Servicii de psihologie clinica; psihologia muncii si organizationala; psihologia transporturilor; psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale. Asistenta psihologica in situatii de criza.

Ofera consultanta de specialitate privind realizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, la cel mai bun pret de pe piata.

Firma de consultanta si training specializata in solutii complete de resurse umane, cursuri de pregatire profesionala si servicii de consultanta in afaceri si obtinere de finantari.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri de management. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala.

Consultanta pt. management. Consultanta.

Consultanta pt. management. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Securitatea&sanatatea muncii.

Consultanta. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Consultati psihologice. Consultanta personala. Cercetare in psihologie. Sondaje de marketing si studii de piata.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Consultanta pt. management.

Evolution HCC va ofera servicii profesionale de recrutare personal Cluj Napoca si recrutare personal Timisoara, traininguri Cluj si traininguri Timisoara.

Societate comerciala care oferim servicii de calitate pt. formarea profesionala in diferite domenii de activitate (ingrijire batrani la domiciliu).

Firma de consultanta resurse umane Timisoara, care va pune la dispozitie servicii profesionale din domeniul resurselor umane.

Emigrare in Australia sau Noua Zeelanda. Cattrom este o companie specializata in servicii de consultanta pe piata din Romania. Oferim contract de munca cu viza permanenta sau temporara in Australia.

Recrutare la nivel international, o buna cunoastere a pietei si a intelegerii mediului de afaceri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web