Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Importator in Romania pentru marcile de utilaje din domeniul constructiilor Tremix, Barikell, Dr. Schulze (vibratoare, grinzi, elicoptere simple/duble, tehnica diamantata).

Echipamente si utilaje second-hand pentru constructii import Germania: schela de fatada galvanizata, cofraje metalice, popi telescopici, buldoexcavatoare, la preturi imbatabile.

www.convest.piczo.com

 

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

www.deocon.ro

Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Reparatii macarale auto. Productie de utilaj greu. Constructii civile si industriale. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Macarale.

www.dornseiff.ro

Utilaje pt. industria de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Lanturi pt. diferite utilitati. Cilindri pneumatici.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Schele fixe si mobile. Cofraje si schele pt. constructii. Utilaje pt. constructii.

www.limak.ro

Inchirieri automacarale, macarale turn, transport agabaritic, vanzari macarale si automacarale (30t.-500t.).

macaralefraile.ro

Macarale turn: vanzari, inchirieri montari-demontari, reparatii, expertize. Limitatori de moment la automacarale.

www.macarale-sibiu.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Carosari autovehicule; Dealer macarale FASSI Italia; Dealer brate ridicatoare SOCAGE Italia. Producator de autobasculante, semiremoci, remorci, platforme transport busteni.

www.metalcar.ro

Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii civile si industriale. Servicii de consultanta in constructii.

Pe stoc in Sibiu: popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice, statii de epurare. Cea mai buna calitate, cele mai bune preturi.

www.topcat.ro

Utilaje pt. industria de constructii.

www.umem.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Utilaje de ridicat/depozitat. Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

Reprezentant MEGAMAT. Importator, distribuitor de (montare si service) sisteme de inmagazionare dinamice. Rafturi circulare, depozite lift.

Ofera consultanta si suport tehnic pentru utilaje de constructii si stivuitoare. Furnizor de produse originale si after-market pentru utilaje de constructii si stivuitoare.

Automatizari pentru sudare si debitare. Automate de sudare. Masini de debitat oxygas sau plasma cu CNC. Automatizari diverse.

Inchirieri excavatoare 28 euro/h cu sau fara pilot.

Importator piese de schimb si accesorii pt. toate tipurile de utilaje de constructii, pompe hidraulice, senile complete si subansamble, spituri si dalti, piese din dezmembrari, consumabie, accesorii.

Incarcator frontal, excavator, statie sortare si concasare, linie productie pulberi, compactor, vibrocompactor, greder, spalator pt cariere si balastiere, benzi transportoare.

Importator si distribuitor de rulmenti ai producatorilor din tara si strainatate. Ofera rulmenti pentru orice tip de aplicatie si consultanta de specialitate in alegerea, montarea si exploatarea lor.

Furtunuri industriale, furtunuri apa, furtunuri aer, furtunuri oxigen si acetilena, furtunuri pentru produse petroliere.

Importator si distribuitor unic al marcilor RAF - cupe excavare si atasamente pentru utilaje de constructii si agricultura, Forza - anvelope retread pentru utilaje.

Montaj, serviciu tehnic, consultanta si vanzari statii de betoane, statii sortare concasare si masinarii/instalatii prefabricate din beton.

Utilaj pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie din metale neferoase.

Utilaje forestiere. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Utilaje pt. industria de constructii.

Filiala Ardeal. Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Proiectare de constructii pt. locuit. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii edilitare si anexe.

Utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii.

Echipamente pt. realizare canalizari. Instalatii in constructii.

Utilaje forestiere. Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Utilaje pt. materiale de constructii. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Reparatii de utilaj pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Masini si utilaje pt. agricultura.

Piese turnate si forjate. Utilaj pt. industria metalurgica. Export de masini, utilaje si piese de schimb. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii si confectii metalice de gabarit. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Stivuitoare. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Turnatorie metale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

Productie si comercializare motoare. Utilaje pt. constructii. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Utilaje forestiere. Reparatii de utilaj pt. constructii. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Interventii de salvare maritima.

Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Macarale. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Comercializare de utilaj terasier. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Utilaje forestiere.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Utilaje pt. materiale de constructii. Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport.

Producator de tehnica militara. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Inchiriere de spatii comerciale.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Utilaj pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web