Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Utilaje forestiere. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Utilaje pt. industria de constructii.

www.charmilles.com

 

Filiala Ardeal. Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Incarcator frontal, excavator, statie sortare si concasare, linie productie pulberi, compactor, vibrocompactor, greder, spalator pt cariere si balastiere, benzi transportoare.

www.emmerem-utilaje.ro

Echipamente pt. realizare canalizari. Instalatii in constructii.

Piese turnate si forjate. Utilaj pt. industria metalurgica. Export de masini, utilaje si piese de schimb. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii si confectii metalice de gabarit. Prelucrari mecanice prin aschiere.

www.metalurgicaaiud.ro

Montaj, serviciu tehnic, consultanta si vanzari statii de betoane, statii sortare concasare si masinarii/instalatii prefabricate din beton.

Producator de tehnica militara. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Inchiriere de spatii comerciale.

www.umcugir.ro


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Carosari autovehicule; Dealer macarale FASSI Italia; Dealer brate ridicatoare SOCAGE Italia. Producator de autobasculante, semiremoci, remorci, platforme transport busteni.

Egalizatoare de rampa, de muchie, usi sectionale, usi rulou, usi rapide, usi rezistente la foc, usi grilaje, automatizari porti, mese hidraulice, obturatoare termice, rafturi idustriale.

Reparatii si modernizari masini-unelte; modernizari utilaje cu CNC sau afisaje; executii piese unicat si serie mica de inalta precizie: axe, arbori, roti dintate, axe canelate.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Echipamente si utilaje second-hand pentru constructii import Germania: schela de fatada galvanizata, cofraje metalice, popi telescopici, buldoexcavatoare, la preturi imbatabile.

Pe stoc in Sibiu: popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice, statii de epurare. Cea mai buna calitate, cele mai bune preturi.

Vanzare si cumparare stivuitoare noi si folosite, inchiriere, reparatii stivuitoare, piese de schimb.

Importator in Romania pentru marcile de utilaje din domeniul constructiilor Tremix, Barikell, Dr. Schulze (vibratoare, grinzi, elicoptere simple/duble, tehnica diamantata).

Reprezentant MEGAMAT. Importator, distribuitor de (montare si service) sisteme de inmagazionare dinamice. Rafturi circulare, depozite lift.

Import piese de schimb si consumabile pentru toate marcile si tipurile de utilaje. Import echipamente, masini, masini de gospodarire comunala si utilaje. Inchirieri utilaje.

Activam in domeniul securitatii si protectiei muncii, oferindu-va echipamente de lucru si protectie din categoriile incaltaminte, imbracaminte, manusi, protectia capului, ochilor.

Inchirieri excavatoare 28 euro/h cu sau fara pilot.

Demolari mecanice cu ajutorul utilaje de constructii (excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatori frontali, ci, excavari, vanzari si inchirieri utilaje de constructii second hand).

Importator piese de schimb si accesorii pt. toate tipurile de utilaje de constructii, pompe hidraulice, senile complete si subansamble, spituri si dalti, piese din dezmembrari, consumabie, accesorii.

Comercializeaza gama de echipamente topografice ale concernului Trimble: nivele; sisteme GPS; statii totale; teodolite; distomate; aliniatoare conducte; software.

Comercializam masini si utilaje pentru constructii noi sau second hand, de mica si mare mecanizare, pe stoc sau la cererea clientului.

Noul brand al Termoplast va ofera pardoseli calde, precum mocheta, PVC, linoleum si cauciuc, oferind in acelasi timp posibilitate de design personalizat si montaj.

Inchirieri automacarale, macarale turn, transport agabaritic, vanzari macarale si automacarale (30t.-500t.).

Vanzare si inchirere utilaje de constructii. Import si distributie piese de schimb Germania. Demolari, sapaturi si lucrari terasiere.

Distribuirea sculelor geodezice si industria constructiilor (statii totale, teodoliti, aparate de masurat la distanta cu laser). Accesorii topografice. Alte activitati.

Furtunuri industriale, furtunuri apa, furtunuri aer, furtunuri oxigen si acetilena, furtunuri pentru produse petroliere.

Utilaj pt. industria miniera. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie din metale neferoase.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Reparatii macarale auto. Productie de utilaj greu. Constructii civile si industriale. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Macarale.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Aspiratoare si aparatura de curatare. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Utilaje de salubrizare.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Scule diamantate. Scule electrice. Scule si accesorii. Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive. Pardoseli pt. constructii industriale.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Utilaje pt. industria de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Lanturi pt. diferite utilitati. Cilindri pneumatici.

Stivuitoare. Echipamente de ridicat. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Dotari si accesorii pt. magazine mari.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Utilaje forestiere. Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Schele fixe si mobile. Cofraje si schele pt. constructii. Utilaje pt. constructii.

Masini-unelte. Utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Masini si utilaje pt. agricultura.

Masini-unelte. Constructii de masini si echipamente hidraulice.

Turnatorie metale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii civile si industriale. Servicii de consultanta in constructii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje pt. industria de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web