Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Importator piese de schimb si accesorii pt. toate tipurile de utilaje de constructii, pompe hidraulice, senile complete si subansamble, spituri si dalti, piese din dezmembrari, consumabie, accesorii.

www.adiacent.ro

Reprezentant MEGAMAT. Importator, distribuitor de (montare si service) sisteme de inmagazionare dinamice. Rafturi circulare, depozite lift.

 

Firma cu capital romano-german, comercializeaza toata gama pieselor de schimb pentru utilaje de constructii, piese de motor si motoare complete noi sau OEM.

www.piese-motoare.ro

Utilaje forestiere. Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

www.irum.ro

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Furtunuri industriale, furtunuri apa, furtunuri aer, furtunuri oxigen si acetilena, furtunuri pentru produse petroliere.

www.hoses.ro

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Masini si utilaje pt. agricultura.

Turnatorie metale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

www.nicovala.com.cy

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

www.scule.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

www.tcsystems.ro


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Carosari autovehicule; Dealer macarale FASSI Italia; Dealer brate ridicatoare SOCAGE Italia. Producator de autobasculante, semiremoci, remorci, platforme transport busteni.

Egalizatoare de rampa, de muchie, usi sectionale, usi rulou, usi rapide, usi rezistente la foc, usi grilaje, automatizari porti, mese hidraulice, obturatoare termice, rafturi idustriale.

Reparatii si modernizari masini-unelte; modernizari utilaje cu CNC sau afisaje; executii piese unicat si serie mica de inalta precizie: axe, arbori, roti dintate, axe canelate.

Schele metalice pentru constructii: vanzare in rate, posibilitate de asigurare. Solutia financiara cea mai buna pentru dumneavoastra.

Fabricarea placilor, foliilor, tuburilor, profilurilor din material plastic. produse prelucrate de polietilena (PEJD, PEID ) prin extrudare, injectie, suflare, confectionare si granulare.

Comert utilaje de constructii second-hand.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Lucrari si inchirieri utilaje pentru constructii. Decopertari, nivelari, excavari, terasari, amenajari drumuri comunale, motare pavaje si borduri.

Echipamente si utilaje second-hand pentru constructii import Germania: schela de fatada galvanizata, cofraje metalice, popi telescopici, buldoexcavatoare, la preturi imbatabile.

Pe stoc in Sibiu: popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice, statii de epurare. Cea mai buna calitate, cele mai bune preturi.

Vanzare si cumparare stivuitoare noi si folosite, inchiriere, reparatii stivuitoare, piese de schimb.

Importator in Romania pentru marcile de utilaje din domeniul constructiilor Tremix, Barikell, Dr. Schulze (vibratoare, grinzi, elicoptere simple/duble, tehnica diamantata).

Import piese de schimb si consumabile pentru toate marcile si tipurile de utilaje. Import echipamente, masini, masini de gospodarire comunala si utilaje. Inchirieri utilaje.

Activam in domeniul securitatii si protectiei muncii, oferindu-va echipamente de lucru si protectie din categoriile incaltaminte, imbracaminte, manusi, protectia capului, ochilor.

Demolari mecanice cu ajutorul utilaje de constructii (excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatori frontali, ci, excavari, vanzari si inchirieri utilaje de constructii second hand).

Comercializeaza gama de echipamente topografice ale concernului Trimble: nivele; sisteme GPS; statii totale; teodolite; distomate; aliniatoare conducte; software.

Comercializam masini si utilaje pentru constructii noi sau second hand, de mica si mare mecanizare, pe stoc sau la cererea clientului.

Noul brand al Termoplast va ofera pardoseli calde, precum mocheta, PVC, linoleum si cauciuc, oferind in acelasi timp posibilitate de design personalizat si montaj.

Inchirieri automacarale, macarale turn, transport agabaritic, vanzari macarale si automacarale (30t.-500t.).

Vanzare si inchirere utilaje de constructii. Import si distributie piese de schimb Germania. Demolari, sapaturi si lucrari terasiere.

Distribuirea sculelor geodezice si industria constructiilor (statii totale, teodoliti, aparate de masurat la distanta cu laser). Accesorii topografice. Alte activitati.

Servicii de pavaj. Pietris si nisip pt. constructii. Constructii civile si industriale. Furnizare de utilaj terasier.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Reparatii macarale auto. Productie de utilaj greu. Constructii civile si industriale. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Macarale.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Aspiratoare si aparatura de curatare. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Utilaje de salubrizare.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Scule diamantate. Scule electrice. Scule si accesorii. Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive. Pardoseli pt. constructii industriale.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Utilaje pt. industria de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Lanturi pt. diferite utilitati. Cilindri pneumatici.

Stivuitoare. Echipamente de ridicat. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Dotari si accesorii pt. magazine mari.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Schele fixe si mobile. Cofraje si schele pt. constructii. Utilaje pt. constructii.

Masini-unelte. Utilaje pt. industria de constructii.

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Masini-unelte. Constructii de masini si echipamente hidraulice.

Schele fixe si mobile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Scule de mana profesionale. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comert en-gros a materialelor plastice.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web