Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Importator si distribuitor de rulmenti ai producatorilor din tara si strainatate. Ofera rulmenti pentru orice tip de aplicatie si consultanta de specialitate in alegerea, montarea si exploatarea lor.

www.rulmenti-badr.ro

Constructii civile si industriale. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

 

Ofera consultanta si suport tehnic pentru utilaje de constructii si stivuitoare. Furnizor de produse originale si after-market pentru utilaje de constructii si stivuitoare.

www.conemixt.ro

Constructii civile si industriale. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Proiectare de constructii pt. locuit. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii edilitare si anexe.

Automatizari pentru sudare si debitare. Automate de sudare. Masini de debitat oxygas sau plasma cu CNC. Automatizari diverse.

Utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

www.scule.ro

Importator si distribuitor unic al marcilor RAF - cupe excavare si atasamente pentru utilaje de constructii si agricultura, Forza - anvelope retread pentru utilaje.

www.cabinestivuitoare.ro

Utilaje pt. materiale de constructii. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Reparatii de utilaj pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.mecon.ro

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Stivuitoare. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

www.motostiv.ro

Productie si comercializare motoare. Utilaje pt. constructii. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Utilaje forestiere. Reparatii de utilaj pt. constructii. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Interventii de salvare maritima.

www.scandic.ro

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

www.scule.ro

Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Macarale. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Comercializare de utilaj terasier. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Utilaje forestiere.

www.tpcom.ro

Societate ce ocupa locul intai intre distribuitorii celebrei firme din Slovenia, Unior. Scule si unelte profesionale de mana.

www.sculeserioase.ro

Utilaje de ridicat/depozitat. Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

www.zotrans.ro


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Carosari autovehicule; Dealer macarale FASSI Italia; Dealer brate ridicatoare SOCAGE Italia. Producator de autobasculante, semiremoci, remorci, platforme transport busteni.

Echipamente hidraulice pentru tractoare: servodirectii, cilindri, pompe ungere, mecanisme hidr. de ridicare si suspendare, distribuitoare histante si matrite de lucru la cald, dispozitive prelucrari mecanice.

Schele metalice pentru constructii: vanzare in rate, posibilitate de asigurare. Solutia financiara cea mai buna pentru dumneavoastra.

Comert utilaje de constructii second-hand.

Lucrari si inchirieri utilaje pentru constructii. Decopertari, nivelari, excavari, terasari, amenajari drumuri comunale, motare pavaje si borduri.

Echipamente si utilaje second-hand pentru constructii import Germania: schela de fatada galvanizata, cofraje metalice, popi telescopici, buldoexcavatoare, la preturi imbatabile.

Pe stoc in Sibiu: popi, schela, cofraje, grinzi, fose septice, statii de epurare. Cea mai buna calitate, cele mai bune preturi.

Importator in Romania pentru marcile de utilaje din domeniul constructiilor Tremix, Barikell, Dr. Schulze (vibratoare, grinzi, elicoptere simple/duble, tehnica diamantata).

Vanzare schele pentru fatada, schele mobile, schele pentru cofrat, popi metalici reglabili.

Inchirieri automacarale, macarale turn, transport agabaritic, vanzari macarale si automacarale (30t.-500t.).

Inchiriere orice utilaj pt. constructii (excavator, miniexcavator, cupa si picon, freze, cilindru, vola, greder), macarale turn (max.75m inaltime) precum si constructii civile, industriale, terasament.

Importul si si distributia de echipamente industriale diverse. Va oferim o gama cat mai larga de produse menite sa va satisfaca pe deplin.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Instalatii in constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Importator de faianta si gresie.

Scule diamantate. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Reparatii macarale auto. Productie de utilaj greu. Constructii civile si industriale. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Macarale.

Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Utilaje pt. industria de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Lanturi pt. diferite utilitati. Cilindri pneumatici.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Piese si accesorii pt. masini-unelte.

Schele fixe si mobile. Cofraje si schele pt. constructii. Utilaje pt. constructii.

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Schele fixe si mobile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje pt. constructii. Utilaj pt. industria petroliera. Producator vagoane. Furnizare de utilaj terasier.

Producator, subansamble si reparatii macarale. Macarale. Pod rulant. Reparatii macarale auto.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Scule de mana profesionale. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comert en-gros a materialelor plastice.

Constructii civile si industriale.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Mecanizare pt. constructii. Transport de marfa.

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie din metale neferoase. Turnatorie metale. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii civile si industriale. Servicii de consultanta in constructii.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Utilaje pt. industria de constructii.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web