Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Companie specializata in dezvoltare aplicatii web, cu sediul central in Sibiu. Suntem devotati proiectelor de web marketing si web design care impulsioneaza afacerile.

www.true-art.ro

Aplicatii desktop, client/server si web, proiectare si implementare baze de date, computere, componente si periferice, retelistica si comunicatii de date, consultanta si expertiza.

www.abstractsoft.go.ro

 

Dezvoltarea si adaptarea de produse software conform cerintelor clientilor. Alegerea sistemului informatic necesar activitatilor specifice. Dezvoltarea de pachete software specifice specializate.

www.dando.ro

Software. Retele de calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul.

www.eytro.com

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software si solutii informatice personalizate. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

Software si solutii informatice personalizate. Software.

www.gamasoft.ro

Companie care ofera servicii special create pentru dumneavoastra cum ar fi web sites, identitate companie, promovare online sau consultanta in domeniul IT.

www.hypersolutions.ro

Servicii dezvoltare software orientate client. Solutii bazate pe ultimele tehnologii - calitate inalta.

www.itperspectives.ro/index_ro.html

Tehnica de calcul. Software.

www.indsoft.ro

Oferim un program de facturare profesional, cu ajutorul caruia societatile comerciale si persoanele fizice autorizate sa-si poata intocmi facturile respectand legislatia in vigoare de la 1 ian 2007.

www.program-facturi.ro

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

Software. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

www.mcsoft2005.go.ro

Software.

Software.

Servicii web premium: programare web si baze de date, optimizari SEO, webdesign, advertising, branding si marirea prezentei online de produse, servicii, companii. Marketing si vanzari online.

www.denotos.ro

Componente hardware pt. calculatoare. Software.

Software. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Proiectare asistata de calculator.

www.regel-tech.ro

Agentie de web-design tanara, dinamica si profesionista pe care va puteti baza.

web.rifflections.com

Software. Software si solutii informatice personalizate. Comert cu calculatoare. Servicii de proiectare arhitectonica.

Software.

Oferim servicii de consultanta IT pentru firme romanesti si din strainatate, cu accent pe tehnologiile SAP si Java.

Reparatii laptopuri si desktopuri/retele. Creeare de pagini web (webdesign). Comercializare de laptopuri la mana a doua.

www.tcmtroubleshooters.ro

Comert cu calculatoare. Calculatoare. Software.

www.technomedia.ro

Webdesign si programe software personalizate pentru afacerea dumneavoastra.

truesoft.ro

Servicii complete: programare web, dezvoltare aplicatii software web & desktop (PHP & MySQL, C++ .NET), solutii software pentru cabinete medicale, gazduire web, webdesign, publicitate. Grafica 3D.

www.visualconcept.ro


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Solutii profesionale software, web design & web hosting.

Dezvoltare software, implementare, consultanta IT, instruire IT.

Oferim consultanta IT, dezvoltare de aplicatii economice, implementari ERP.

Electrical software. Softuri pentru proiectare electrica asistata de calculator(Electrical CAD).CADdy++Electrical, raport calitate/pret excelent. SEE TEHNICAL 99EUR.

Efficient Software Solutions Media, o compania tanara orientata pe aplicatii internet de calitate, ofera servicii complexe pentru cele mai exigente cerinte.

Dezvoltam aplicatii PDF pentru Adobe Acrobat 7. Alte servicii: grafica si web design, prezentari de firma si produs si o noutate: iePaper-iForm - Utilizati formulare/documente electronice de la noi.

Realizarea de programe informatice la cerere; Solutii software de gestiune, contabilitate si productie pentru firme mici si mijlocii; site-uri Internet de prezentare, promovare si e-commerce.

Firma romaneasca producatoare de aplicatii informatice complexe si de calitate, la preturi mici.

Gama larga de servicii: proiectarea si implementarea unui web site, redesign-ul unui site existent, dezvoltarea de aplicatii e-commerce si implementarea de aplicatii CMS.

Companie cu capital privat ale carei principale activitati sunt dezvoltarea si distributia de software precum si consultanta in tehnologia informatiei.

Prestari servicii software. Programe de contabilitate, gestiune si web design.

Principalul produs al firmei este pachetul de programe de contabilitate si gestiune "Universal GestCont". Oferim servicii de consultanta, proiectare si instruire in domeniul software.

Compania noastra realizeaza la cerere: solutii software complete; personalizarea produselor noastre in functie de cerintele dumneavoastra.

Servicii: software farmacii, medici de familie, laborator, gestiune, contabilitate, soft medici, dializa.

Web design & aplicatii web. Oferim clientilor solutii complete pentru utilizarea internetului in afaceri precum si idei indraznete in domeniul serviciilor.

Realizare situri de prezentare. Optimizare situri pentru motoare de cautare. Aplicatii e-commerce. Aplicatii CRM. Realizare logo/bannere. Aplicatii desktop.

Furnizor de sisteme informatice integrate (sisteme ERP - Enterprise Resurse Planning) pentru gestionarea proceselor economice a firmelor.

Realizare de site-uri, logo, sigle, bannere publicitare si multe alte servicii la preturi mici si calitate aprobata si certificata de catre clientii nostri!

Software de aplicatie modular de tip ERP orientat pe proces pentru piata romaneasca precum si tehnologie de dezvoltare a aplicatiilor client/server.

Proiectare pagini web.

Creare website-uri profesionale, campanii publicitare inclusiv optimizare, promovare si pozitionare in motoarele de cautare, vanzare domenii, hosting, solutii antivirus.

Companie specializata in oferirea servicilor de web design si grafica publicitare. Servicile noastre sunt: web design, conultanta web, SEO, comert electronic, logo desing si printuri publicitare.

Furnizam servicii si produse informatice. Oferim consultanta, servicii de design web, dezvoltare site-uri si aplicatii web on-line si off-line, promovare site-uri, realizare de aplicatii desktop.

Firma germana de consultanta si productie de soft. Produs ERP pentru gestionarea proceselor de productie. Sistem de pontaj electronic.

Oferim solutia perfecta pentru organizarea si controlul unei gestiuni de amanunt.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web