Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Software. Retele de calculatoare.

www.datalog.ro

Servicii software - consultanta, proiectare, implementare, mentenanta.

madebyromania.com

 

Software.

www.integrasoft.ro

Dezvoltam aplicatii PDF pentru Adobe Acrobat 7. Alte servicii: grafica si web design, prezentari de firma si produs si o noutate: iePaper-iForm - Utilizati formulare/documente electronice de la noi.

www.macrostandard.ro

Oferim consultanta IT, dezvoltare de aplicatii economice, implementari ERP.

Software si solutii informatice personalizate. Software. Calculatoare.

www.netsoft.ro

Electrical software. Softuri pentru proiectare electrica asistata de calculator(Electrical CAD).CADdy++Electrical, raport calitate/pret excelent. SEE TEHNICAL 99EUR.

www.cadelectric.ro

Programe BOPC (business online control panel). Este un program online de emitere chitante, facturi, agenda, si multe altele. Programe personalizate, hosting si design site-uri.

Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Software si solutii informatice personalizate. Software. Hosting/gazduire pagini de internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

www.reea.net

Compania noastra realizeaza la cerere: solutii software complete; personalizarea produselor noastre in functie de cerintele dumneavoastra.

Software.

www.smartsoft.ro

Import, distributie si revanzare de progame informatice si solutii integrate pentru trecerea la birouri fara hartie.

www.pdf.com.ro

Principalul produs al firmei este pachetul de programe de contabilitate si gestiune "Universal GestCont". Oferim servicii de consultanta, proiectare si instruire in domeniul software.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Furnizor aplicatii de informatica economica si legislative. Ciel, WinMENTOR, Legis.

Echipamente de personalizare si duplicare CD/DVD, MiniCD, business card CD; Realizare CD-uri personalizate.

Sisteme palm pentru agenti de vanzari; Localizare GPS si sisteme de gestionare parc auto; Soft hotelier; Software pentru automatizari industriale.

Agentie de web-design tanara, dinamica si profesionista pe care va puteti baza.

Producere, comercializare si implementare de software pt afaceri: Hermes - solutia pentru automatizarea fortei de vanzare; B-Org - ERP pt firme medii; Neomanager - solutia integrata pt firme mici.

Dezvoltare software si outsourcing pentru platforma Sun Java, Microsoft, baze de date Oracle.

Totul despre IT&C.

Proiectare automatizari industriale si software. Servicii de mentenanta si service calculatoare. Service utilaje cariere.

Proiectarea si productia circuitelor imprimate de 1 strat, 2 straturi si multistrat. Distribuitor pentru softurile CAM350 si Target 3001!

Servicii complete: programare web, dezvoltare aplicatii software web & desktop (PHP & MySQL, C++ .NET), solutii software pentru cabinete medicale, gazduire web, webdesign, publicitate. Grafica 3D.

Software, web design.

Gazduire site-uri web, inregistrare domenii internet, webdesign si programare web, creare site-uri web profesionale, dezvoltare de software economic si industrial.

Firma noastra ofera o gama larga de servicii, variind de la design industrial, aplicatii web pana la grafica si aplicatii software.

Aplicatii desktop, client/server si web, proiectare si implementare baze de date, computere, componente si periferice, retelistica si comunicatii de date, consultanta si expertiza.

Creare&dezvoltare de software pentru nevoile utilizatorului; retelistica; webdesign; asigurare de produse hardware, componente calculator, configuratii complete, productie sunet spoturi publicitare.

Dezvoltarea de aplicatii software. Specializati in aplicatii pentru terminale mobine (Windows CE). Dezvoltarea de aplicatii pentru depozite si hale industriale, aplicatii de tip workflow.

Web design, CD-uri de prezentare a firmelor, galerii foto interactive, animatie.

Webdesign, webhosting, grafica publicitara, servicii multimedia, distributie soft si calculatoare.

Dezvoltare si distributie de software si comercializare de componente de calculator speciale. Distribuim solutii de protectie software, programe de proiectare geotehnica GEO.

Dorim pozitionarea pe pietele romaneasca si europeana ca si ofertant de produse si servicii software de o calitate ireprosabila.

Dezvoltarea si adaptarea de produse software conform cerintelor clientilor. Alegerea sistemului informatic necesar activitatilor specifice. Dezvoltarea de pachete software specifice specializate.

Realizarea de site-uri WEB. Oferta este conceputa pentrua fi accesibila atat firmelor cat si persoanelor fizice. Va asteptam.

Projectare si dezvoltare siteuri web e-commerce, aplicatii intranet, aplicatii desktop.

Servicii de 7 stele: aplicatii software personalizate, externalizare dezvoltare software, consultanta, implementare si mentenanta sisteme/retele. Aplicatii Web si desktop, in Java, .Net, Perl.

Oferim un program de facturare profesional, cu ajutorul caruia societatile comerciale si persoanele fizice autorizate sa-si poata intocmi facturile respectand legislatia in vigoare de la 1 ian 2007.

Consultanta in domeniul programelor informatice de gestiune economica.

Stampile. Carti de vizita. Pliante. Redactare documente transcrieri auto.

Solutia software Mediacore CRM ofera IMM-urilor platforma pentru sustinerea activitatilor de marketing, vanzari si service. Descarcati gratuit aplicatia monoutilizator de pe site.

Dezvoltare software, software pt. managementul resurselor umane, externalizare procesare salarii la cele mai mici preturi.

Dezvoltare pagini internet (ASP, PHP), aplicatii desktop, mentinere baze de date, recrutare programatori, testare angajati, training in programare, vanzare produse software 3rd party cu licenta.

BlocManagerNET - program pentru administrarea asociatiilor de proprietari (tabel cheltuieli, registru de casa, note consum, contoare electronice, notificare prin email, update-uri gratuite).

Societate de web design si development din Cluj-Napoca, Romania. Realizare pagini si site-uri web, magazine online, sisteme administrare site - CMS, promovare online - SEO.

Companie specializata in dezvoltare aplicatii web, cu sediul central in Sibiu. Suntem devotati proiectelor de web marketing si web design care impulsioneaza afacerile.

Codespring va ofera solutii personalizate de dezvoltare software. Oferim clientilor nostrii: proiectare si dezvoltare software si aplicatii noi; software testing, suport software, webdesign.

www.rolicitatii.ro centralizeaza toate licitatiile si achizitiile publice din Romania. Permite notificarea zilnica automata a utilizatorilor. Genereaza documentatia necesara participarii la licitatii.

Firma Web Design ofera servicii de realizare site, optimizare si promovare site. Oferta CifNET va ofera sa va realizati siteul online in doar 15 minute. Alte servicii: program facturare.

Companie cu capital privat, ofera servicii de dezvoltare si implementare de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii, web design si web development.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web