Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Dezvoltare software, implementare, consultanta IT, instruire IT.

www.info98.ro

Web design & aplicatii web. Oferim clientilor solutii complete pentru utilizarea internetului in afaceri precum si idei indraznete in domeniul serviciilor.

www.codelines.ro

 

Software.

www.dorsoft.com

Software.

Oferim solutia perfecta pentru organizarea si controlul unei gestiuni de amanunt.

www.softlogis.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Proiectare software la cerere; programe la cheie: contabilitate AGSPro si CPSPlus, cadastru funciar si edilitar InfoZone, cadastru online, magazin online.

Berg Computers produce soft la comanda, realizeaza design web, comercializeaza propriul ERP - bcManager, precum si bcDeblocari, un program realizat special pentru productia in regim lohn.

Gama larga de servicii: proiectarea si implementarea unui web site, redesign-ul unui site existent, dezvoltarea de aplicatii e-commerce si implementarea de aplicatii CMS.

Distributie software general de proiectare CMS IntelliCAD, (similar cu AutoCAD Autodesk) la preturi cuprinse intre 100-300 euro. Proiectare instalatii pentru constructii civile; Documentatii PS.

Productie progame gestiune, servicii, contabilitate, evidenta clienti, furnizori, vanzare automobile. Aplicati web, baze de date, comenzi on-line. Consultanta si administrare sisteme informatice.

Companie specializata in proiectare web ofera servicii complete de: web design, comert electronic, gazduire web, e-marketing, print design si corporate ID, multimedia.

Servicii: software farmacii, medici de familie, laborator, gestiune, contabilitate, soft medici, dializa.

Recunoscut pentru caliatea ridicata a serviciilor web: siteuri web, portaluri, marketing, printuri digitale, grafica 2D/3D, mentenanta si intretinere, hosting.

Offers small business software services from Romania, like custom application development, web application development and maintenance. Software personalizat, gazduire domenii.

Program de contabilitate, program de evidenta pentru centrele medicale. Ruleaza sub Linux si Windows. Programele sunt construite pe trei nivele: server de baze de date, server de aplicatie si client.

Web design, web hosting, programe de calculator, consultanta IT de calitate si la preturi negociabile. Promotii periodice. Tehnologii de inalta performanta.

Web design de calitate, publicitate web, promovare online, servicii internet si date, grafica, prelucrare foto-video.

Furnizor de sisteme informatice integrate (sisteme ERP - Enterprise Resurse Planning) pentru gestionarea proceselor economice a firmelor.

Proiectare pagini web.

Proiectare in domeniul infrastructurii, solutii informatice cu aplicatie in domeniul ingineriei si infrastructurii, auto turn, aero turn, parkcad, cad&pillar, civil design.

Creare website-uri profesionale, campanii publicitare inclusiv optimizare, promovare si pozitionare in motoarele de cautare, vanzare domenii, hosting, solutii antivirus.

Companie specializata in oferirea servicilor de web design si grafica publicitare. Servicile noastre sunt: web design, conultanta web, SEO, comert electronic, logo desing si printuri publicitare.

Web design personalizat, hosting la un pret avantajos. Intretinere retele si service calculatoare.

Ofera solutii I.T. personalizate, specifice activitatii fiecarui client. Programele sunt organizate pe module integrate si corespund complet obiectivelor unei societati comerciale.

Partenerul solutiilor tale! Oferim: Chrome - aplicatie on-line de tip CMS ce raspunde nevoilor specifice de gestiune a proiectelor de staffing.

O noua Bursa de Transport care doreste sa vina atat in ajutorul transportatorilor cat si a celor care doresc sa beneficieze de servicii de transport. Inscrierea este gratuita.

Consultanta in afaceri, contabilitate, expertiza, audit, management.

Soft-uri fiscale pentru restaurante, cafenele, baruri catering, livrari domiciliu, comenzi online, soft productie-distributie, cod de bare - magazin, monitoare touch screen, imprimante termice.

Companie nou aparuta in sectorul IT orientata spre dezvoltarea de aplicatii software dedicate.

Sevicii si produse complete in domeniul solutiilor software personalizate. Cea mai raspandita solutie SaaS de on-demand remote support(NTRsupport), o gasiti doar la E Concept.

Firma germana cu centrul de expertiza in Timisoara, Romania. Solutii soft diverse. SC-Appraisal este solutia pentru evaluarea performantei si motivare resurse umane.

Reprezentanta Franciza rent-a-car Rentautomotive, consultanta in afaceri, webdesign, vanzari automobile second din stoc sau la comanda din Italia, advertising.

Prin proiectele pe care le-am realizat ne-am dezvoltat urmatoarele competente specifice: componente embedded; aplicatii de baze de date; aplicatii de sine statatoare; aplicatii web.

Soft ERP Mago.Net gestiune, contabilitate, retail, productie, transporturi, curieri. Servicii de analiza, implementare, customizare, support post implementare.

Oferim servicii de dezvoltare de software la comanda, consulting in proiectele software si training pentru programatori.

ASD - automatizari de la A la Z. Produce si dezvolta echipamente si statii de lucru industriale la cererea clientului. Asiguram depanare si interventie la echipamente si utilaje industriale.

Creeaza situri web profesionale si va ofera hosting, CMS, SEO, publicitate si marketing, software pentru gestiunea firmelor de orice fel, solutii VoIP moderne, sisteme firewall Endian.

Principalele servicii pe care le oferim sunt crearea de aplicatii software orientate client, design pagini web, aplicatii web complexe (magazine virtuale), consultanta in domeniul IT.

Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Software si solutii informatice personalizate. Software. Servicii informatice.

Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Interpret, translator. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Portal informational pe internet. Centru de documentare, informare, studii.

Calculatoare. Software. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare. Servicii de internet. Servicii informatice. Software. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Service si reparatii copiatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Componente calculator.

Software. Software si solutii informatice personalizate.

Software. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

Birotica. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Calculatoare. Comert cu calculatoare. Software. Tehnica de calcul.

Proiectare asistata de calculator.

Comert cu calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Software.

Software si solutii informatice personalizate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web