Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Firma germana de consultanta si productie de soft. Produs ERP pentru gestionarea proceselor de productie. Sistem de pontaj electronic.

www.pmconsulting-bk.com

Adapted to the needs of the pharmaceutical industry, our company offers specialized solutions for CRM that lasts for years. We take care of our customers and their business.

www.adami.com

 

Solutii profesionale software, web design & web hosting.

www.algis.ro

Software.

www.antiq.ro

Software de aplicatie modular de tip ERP orientat pe proces pentru piata romaneasca precum si tehnologie de dezvoltare a aplicatiilor client/server.

www.aplix.org

Software si solutii informatice personalizate.

www.bitsoftware.ro

Prestari servicii software. Programe de contabilitate, gestiune si web design.

Furnizam servicii si produse informatice. Oferim consultanta, servicii de design web, dezvoltare site-uri si aplicatii web on-line si off-line, promovare site-uri, realizare de aplicatii desktop.

www.bratech.ro/

Software si solutii informatice personalizate.

Software si solutii informatice integrate: CROS ERP pentru companiile cu diverse domenii de activitate si CROS FRC - Furnizare, Facturare si Relatii cu clientii pentru companiile de utilitati publice.

www.crisoft.ro

Software.

www.csb-system.com

Dezvoltare aplicatii software, retele date-voce, supraveghere video, alarme, interfoane, monitorizare flota GPS, automatizari porti si garaje, telecomunicatii, centrale telefonice, service, servere.

www.emsoft.ro

Efficient Software Solutions Media, o compania tanara orientata pe aplicatii internet de calitate, ofera servicii complexe pentru cele mai exigente cerinte.

www.essmedia.com

Companie cu capital privat ale carei principale activitati sunt dezvoltarea si distributia de software precum si consultanta in tehnologia informatiei.

site.neogen.ro/europasystemsconsulting

Software si solutii informatice personalizate. Software.

www.integrator.ro

We are a team of software developers (Master graduates) from Romania. We are opened towards collaborations with other software companies, in the form of outsourcing.

www.kaminosoftware.ro

Prelucrare de materiale plastice. Software si solutii informatice personalizate.

Firma romaneasca producatoare de aplicatii informatice complexe si de calitate, la preturi mici.

www.miteo-stel.com

Retele de calculatoare. Software si solutii informatice personalizate.

www.monedin.ro

Sistem software care permite trimiterea, primirea si plata de facturi electronice securizate digital prin semnare electronica.

www.facturaverde.ro/

Consultanta in afaceri. Software. Software si solutii informatice personalizate.

www.proteus.ro

Realizare de site-uri, logo, sigle, bannere publicitare si multe alte servicii la preturi mici si calitate aprobata si certificata de catre clientii nostri!

www.ralinfo.ro

Servicii de internet. Software. Retele de calculatoare.

www.ronline.ro

Realizarea de programe informatice la cerere; Solutii software de gestiune, contabilitate si productie pentru firme mici si mijlocii; site-uri Internet de prezentare, promovare si e-commerce.

www.rosytech.com

Software si solutii informatice personalizate.

www.san.ro

Software si solutii informatice personalizate. Servicii si retele de telecomunicatii. Telecomunicatii mobile. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Software. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

www.softagency.ro

Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software si solutii informatice personalizate.

www.softxp.ro

Realizare situri de prezentare. Optimizare situri pentru motoare de cautare. Aplicatii e-commerce. Aplicatii CRM. Realizare logo/bannere. Aplicatii desktop.

www.terrasoft.com.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Agentie de web-design tanara, dinamica si profesionista pe care va puteti baza.

Una dintre cele mai cunoscute companii de software din Italia, avand clienti in majoritatea tarilor Europei. Firma ofera clientilor solutiile optime pentru un management eficient.

Servicii complete: programare web, dezvoltare aplicatii software web & desktop (PHP & MySQL, C++ .NET), solutii software pentru cabinete medicale, gazduire web, webdesign, publicitate. Grafica 3D.

Aplicatii desktop, client/server si web, proiectare si implementare baze de date, computere, componente si periferice, retelistica si comunicatii de date, consultanta si expertiza.

Dezvoltarea si adaptarea de produse software conform cerintelor clientilor. Alegerea sistemului informatic necesar activitatilor specifice. Dezvoltarea de pachete software specifice specializate.

Soft de contabilitate si pt. alte domenii.

Projectare si dezvoltare siteuri web e-commerce, aplicatii intranet, aplicatii desktop.

Oferim un program de facturare profesional, cu ajutorul caruia societatile comerciale si persoanele fizice autorizate sa-si poata intocmi facturile respectand legislatia in vigoare de la 1 ian 2007.

Servicii profesioniste de aplicatii software orientate catre client, aplicatii pentru internet, web design, fotografie si design specializat, service calculatoare si retele calculatoare.

Stampile. Carti de vizita. Pliante. Redactare documente transcrieri auto.

Companie specializata in dezvoltare aplicatii web, cu sediul central in Sibiu. Suntem devotati proiectelor de web marketing si web design care impulsioneaza afacerile.

Programe de contabilitate si salarii. Cursuri de informatica. Centru acreditat ECDL.

Oferim servicii de web design, promovare web (seo), administrare web, consultanta web, solutii IT, software personalizat, consultanta IT (software si hardware), grafica publicitara.

Servicii web premium: programare web si baze de date, optimizari SEO, webdesign, advertising, branding si marirea prezentei online de produse, servicii, companii. Marketing si vanzari online.

Servicii dezvoltare software orientate client. Solutii bazate pe ultimele tehnologii - calitate inalta.

Companie care ofera servicii special create pentru dumneavoastra cum ar fi web sites, identitate companie, promovare online sau consultanta in domeniul IT.

Reparatii laptopuri si desktopuri/retele. Creeare de pagini web (webdesign). Comercializare de laptopuri la mana a doua.

Infiintata in 2007, activeaza in domeniul software. Soft-ul pt. spectacolul cu lasere creat de firma a fost folosit la deschiderea JO de la Vancouver.

Oferim servicii de consultanta IT pentru firme romanesti si din strainatate, cu accent pe tehnologiile SAP si Java.

Autodesk Value Added Reseller-programe CAD. Autodesk Authorised Training Center-cursuri CAD. EdgeCAM Authorised Reseller-programare CNC. Plan de CAMpagne Reseller-program management productie MRP.

Web design Bucuresti, web design Ploiesti. Suntem o companie tanara, dinamica ce se ocupa cu crearea de siteuri, aplicatii web si magazine online in Romania, Portugalia si Spania.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web