Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Producator de usi pt. locuinte.

 

Tamplarie aluminiu si PVC, porti automate, fatade si pereti cortina, luminatoare.

www.safa.ro


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Usi de garaj (sectionale, rulante, basculante), usi industriale, tamplarie din PVC si aluminiu, usi de siguranta, usi de interior, parasolare, usi armonice, usi glisante.

Din 1994 suntem producatori de tamplarie PVC cu geam termopan, folosind profile originale Trocal si Roplasto, sticla Low-e Guardian, si feronerie Schuring. Folositi experienta si profesionalismul!

Producem tamplarii din PVC cu geam termoizolant. Profile folosite: Dimex-Germania, Ramplast-licenta Austria, extrudat in Romania, Wymar-Belgia. Feronerie Germania. Geam termoizolant import.

Cea mai larga gama de usi de interior din lemn cu fata HDF din judet. Oferim montaj si intretinere pentru usile cumparate de la noi.

Producem ferestre si usi PVC cu geam termoizolant, profile PVC marca Gealan; comercializam/montam usi de garaj, usi de interior, rulouri exterioare, plase antiinsecte, pervaze interioare/exterioare.

Comert cu accesorii pentru tamplarie PVC si aluminiu: glafuri interioare si exterioare, panel PVC alb si color (Weiss, Stadur), garnitura EPDM, Sisteme contra insectelor, feronerie, spuma poliuretanica.

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

Productie si distributie nationala de jaluzele verticale, rulouri, paneluri, roman shades. Preturi speciale si transport gratuit pentru distribuitori. Punct de lucru in Bucuresti.

Producator: garduri, porti, balustrade, balcoane din fier forjat. Executam confectii metalice usoare. Distribuim elemente din fier forjat la cele mai mici preturi de pe piata.

Tamplarie PVC si Al. Confectii metalice, montaj rafturi industriale. Amenajari interioare, termo si hidroizolatii.

Societate comerciala activa pe piata brasoveana de 7 ani. Producem, comercializam si montam ferestre termopan cu lemn stratificat.

Producem ferestre, obloane, usi, scari, balustrade, saune, si mic mobilier din lemn stratificat.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante si o experienta mult mai indelungata in domeniul mobilierului, firma Raul Aluminium va ofera produse de cea mai buna calitate.

Producator tamplarie PVC si geam termopan.

Comercializam tamplarie PVC cu geam termoizolant. Ne bucuram de o experienta de peste 10 ani in montaje de ferestre si usi din PVC si aluminiu. Reteta unei ferestre de calitate.

Dealeri Helios. Comercializam tamplarie PVC si aluminiu, profil TROCAL, plase insecte, jaluzele verticale, rulouri textile. Ferestre si usi de cea mai buna calitate.

Tamplarie PVC, aluminiu, lemn stratificat, usi de garaj, rolete, jaluzele si accesorii pt. orice tip de tamplarie. Ceea mai variata gama de profile si feronerii la cele mai bune preturi.

Producator de usi pt. locuinte. Mobila second-hand.

Import de usi pt. locuinte. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Usi si porti pt. garaje.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti automate. Usi si porti industriale. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Montare de usi metalice si grilaje. Usi si porti automate.

Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Usi rabatabile. Usi si porti pt. garaje.

Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Montare de usi metalice si grilaje. Usi rabatabile. Jaluzele din aluminiu. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Decoratiuni interioare.

Montare de usi metalice si grilaje.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Usi si porti industriale. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale.

Realizare piscine. Usi si porti industriale.

Constructii. Servicii de constructie.

Producator de usi pt. locuinte. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Placi din policarbonat pt. constructii.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Import de usi pt. locuinte. Oferim produse din aluminiu si produse conexe.

Produse de tamplarie. Producator de usi pt. locuinte.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Producator de acvarii si havuze. Vitrine comerciale. Usi glisante/batante.

Productie mobila. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Usi si porti automate.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Producator de sucuri naturale si nectaruri. Producator de usi pt. locuinte.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Societate de constructii cu sediul in Alba Iulia. Activitati principale: confectii metalice de greutate mica si medie; porti metalice din fier forjat; grilaj.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web