Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Import de usi pt. locuinte. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

www.auguprodcom.ro

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.

www.ecototal.ro

 

Producem ferestre, obloane, usi, scari, balustrade, saune, si mic mobilier din lemn stratificat.

www.amenajarilemnstratificat.ro

Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

www.eximlemn.com

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

www.hdstil.ro

Producator tamplarie PVC si geam termopan.

www.multi-concept.ro

Import de usi pt. locuinte. Oferim produse din aluminiu si produse conexe.

www.profitec.go.ro

Productie mobila. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Producator de sucuri naturale si nectaruri. Producator de usi pt. locuinte.

www.usibarbu.ro


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Distribuito Hormann, vindem si montam usi de garaj si industriale, cu sau fara actionare la telecomanda, cu sau fara izolatie termica, produse in Germania, la preturi exceptionale.

Din 1994 suntem producatori de tamplarie PVC cu geam termopan, folosind profile originale Trocal si Roplasto, sticla Low-e Guardian, si feronerie Schuring. Folositi experienta si profesionalismul!

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termoizolator. Usi si ferestre nobile din lemn stratificat de calitate superioara - productie, distributie, vanzare, montaj, service. Orice forma, dimensiune.

Firma specializata in producerea de geamuri si usi pentru exterior, din lemn stratificat in sistem termopan si usi pentru interior in sistem normal.

Producem ferestre si usi PVC cu geam termoizolant, profile PVC marca Gealan; comercializam/montam usi de garaj, usi de interior, rulouri exterioare, plase antiinsecte, pervaze interioare/exterioare.

Producem usi pt. interior din MDF si mobila din PAL melaminat, importam si distribuim accesorii feronerie Germania (Stork, Simonswerk, Wilka).

Producator: garduri, porti, balustrade, balcoane din fier forjat. Executam confectii metalice usoare. Distribuim elemente din fier forjat la cele mai mici preturi de pe piata.

Confectii metalice, porti, garduri, balustrade, copertine.

Companie specializata pe productia tamplariei din lemn masiv, cu 10 ani experienta. Familia proprietara a firmei are experienta de 3 generatii in prelucrarea lemnului.

Executia de ferestre si usi cu un nivel calitativ calitativ ridicat, dovada fiind cresterea continua a comenzilor si mai ales a comenzilor speciale.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante si o experienta mult mai indelungata in domeniul mobilierului, firma Raul Aluminium va ofera produse de cea mai buna calitate.

Activeaza in domeniul usilor de garaj rezidentiale, o gama diversificata de usi industriale, diverse tipuri de sisteme de parcare. Producem si montam diferite tipuri de porti metalice.

Distributie feronerie usi: manere, cilindrii, broaste, etc.

Dealeri Helios. Comercializam tamplarie PVC si aluminiu, profil TROCAL, plase insecte, jaluzele verticale, rulouri textile. Ferestre si usi de cea mai buna calitate.

Tamplarie PVC, aluminiu, lemn stratificat, usi de garaj, rolete, jaluzele si accesorii pt. orice tip de tamplarie. Ceea mai variata gama de profile si feronerii la cele mai bune preturi.

Producator de usi pt. locuinte. Mobila second-hand.

Confectii, profile si armaturi metalice. Usi si porti pt. garaje. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Producator de usi pt. locuinte. Comert cu materiale de constructie.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi de interior. Cherestea. Exportator de lemn. Comercializare de mobila si lemn. Constructii din lemn. Productie lemn. Producator de usi pt. locuinte.

Comercializare/distributie corpuri iluminat. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Montare de usi metalice si grilaje.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Usi glisante/batante. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale.

Constructii. Servicii de constructie.

Usi glisante/batante. Import de usi pt. locuinte. Usi de interior. Aranjamente si amenajari interioare. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Producator de usi pt. locuinte. Montare de usi metalice si grilaje. Usi glisante/batante.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Producator de acvarii si havuze. Vitrine comerciale. Usi glisante/batante.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Montare de usi metalice si grilaje.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi glisante/batante. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Usi anti-incendiu. Usi si porti industriale. Usi glisante/batante. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Producator de usi din metal. Piese de schimb diverse. Repere industriale pt. piese de schimb.

Societate de constructii cu sediul in Alba Iulia. Activitati principale: confectii metalice de greutate mica si medie; porti metalice din fier forjat; grilaj.

Proiectam, producem, restauram lucrari de tamplarie din lemn stratificat.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web