Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Comert cu accesorii pentru tamplarie PVC si aluminiu: glafuri interioare si exterioare, panel PVC alb si color (Weiss, Stadur), garnitura EPDM, Sisteme contra insectelor, feronerie, spuma poliuretanica.

www.madmax.ro

Societate comerciala activa pe piata brasoveana de 7 ani. Producem, comercializam si montam ferestre termopan cu lemn stratificat.

www.termopanelemn.ro

 

Usi de garaj (sectionale, rulante, basculante), usi industriale, tamplarie din PVC si aluminiu, usi de siguranta, usi de interior, parasolare, usi armonice, usi glisante.

www.usi-de-garaj.ro

Producem tamplarii din PVC cu geam termoizolant. Profile folosite: Dimex-Germania, Ramplast-licenta Austria, extrudat in Romania, Wymar-Belgia. Feronerie Germania. Geam termoizolant import.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti automate. Usi si porti industriale. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

www.bluel.ro

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Montare de usi metalice si grilaje. Usi si porti automate.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Usi rabatabile. Usi si porti pt. garaje.

Cea mai larga gama de usi de interior din lemn cu fata HDF din judet. Oferim montaj si intretinere pentru usile cumparate de la noi.

Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Montare de usi metalice si grilaje. Usi rabatabile. Jaluzele din aluminiu. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Decoratiuni interioare.

Usi si porti industriale. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale.

Realizare piscine. Usi si porti industriale.

www.kirucom.ro

Productie si distributie nationala de jaluzele verticale, rulouri, paneluri, roman shades. Preturi speciale si transport gratuit pentru distribuitori. Punct de lucru in Bucuresti.

www.jaluzeleverticale.com.ro

Produse de tamplarie. Producator de usi pt. locuinte.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

www.velux.ro


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Tamplarie aluminiu si PVC, porti automate, fatade si pereti cortina, luminatoare.

Societate specializata in realizarea articolelor din fier forjat, care poate indeplini orice dorinta in materie de estetica fierului lucrat manual pe forje traditionale cu carbune.

Productie tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan din rasinoase, stejar si meranti cu preturi incepand de la 60 euro/mp, usi interioare din lemn masiv, usi celulare furniruite, obloane.

Tamplarie PVC Rehau. Usi stejar masiv si furniruite. Parchet si scari stejar. Jaluzele verticale. Garduri din fier forjat.

Producator tamplarie PVC si aluminiu, profile Rehau, GU, tamplarie.

Producator accesorii din material plastic pentru industria tamplariei termoizolante - plasa insecte / coltari pentru bagheta aluminiu; geam termoizolant.

Producator de ferestre si usi din PVC si lemn stratificat, firma cu peste 6 ani de experienta si sute de proiecte finalizate pe piata de tamplarie. Oferim modele unice de usi de exterior din lemn stratificat.

Ferestre lemn stratificat. Usi lemn stratificat. Trepte stejar. Scari interioare. Usi stejar.

Tamplarie PVC pentru orice exigente si posibilitati cu geam termopan realizat in conditii deosebite. Glafuri si streasini de diferite dimensiuni si plase antiinsecte eficiente. Rulouri exterioare.

Importator, distribuitor si producator exclusiv al sistemelor de ferestre si usi, obloanelor Alphacan Italia, leaderul italian din domeniul tamplariei termoizolante.

Executam porti industriale si rezidentiale: porti glisante in consola (autoportante), porti batante, fier forjat, comercializam usi de garaj, rezidentiale si industriale.

Comert cu amanuntul papetarie, jucarii, menaj, tamplarie PVC, aluminiu, lemn.

Executam la comanda confectii metalice din fier forjat: porti, garduri, balustrade, grilaje, copertne, mobilier pentru casa si gradina. Montajul si transportul sunt incluse in pret.

Producator de tamplarie PVC cu geam termopan de calitate. Detinator marca CE, exportam in Italia si Franta. Sistemul de microventilatie si cel de antiefractie incluse in standard, plus geamul tripan.

Fensterman produce tamplarie PVC cu geam termoizolant si distribuie prin reteaua proprie si parteneri autorizati la nivel national si exporta in Uniunea Europeana.

Porti si garduri fier forjat manual, balustrazi, copertine, grilaje.

Productie si montaj: usi lemn stratificat, lemn masiv placate HDF, ferestre lemn stratificat cu geam termopan, scari interioare din lemn, parchet masiv si stratificat.

Case de bani. Safe-uri. Camere de tezaur si safe-uri. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Usi si porti pt. garaje.

Producator de usi pt. locuinte. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti pt. garaje.

Usi de interior. Usi anti-incendiu.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi si porti industriale.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Producator de usi pt. locuinte.

Constructii din lemn. Saune si accesorii pt. sauna. Usi glisante/batante.

Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate. Montaj jaluzele.

Producator de jaluzele si rulouri. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie din PVC si lemn. Parchet si scandura pt. constructie.

Echipamente de ridicat. Stivuitoare. Usi si porti industriale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Jaluzele. Producator de usi pt. locuinte.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Case de bani. Safe-uri. Producator de usi din metal.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web