Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Producator de usi pt. locuinte. Mobila second-hand.

www.7usi.ro

Producator: garduri, porti, balustrade, balcoane din fier forjat. Executam confectii metalice usoare. Distribuim elemente din fier forjat la cele mai mici preturi de pe piata.

www.artfero.ro

 

Tamplarie PVC, aluminiu, lemn stratificat, usi de garaj, rolete, jaluzele si accesorii pt. orice tip de tamplarie. Ceea mai variata gama de profile si feronerii la cele mai bune preturi.

www.climaplast.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale.

www.diafan.ro

Constructii. Servicii de constructie.

Societate de constructii cu sediul in Alba Iulia. Activitati principale: confectii metalice de greutate mica si medie; porti metalice din fier forjat; grilaj.

Din 1994 suntem producatori de tamplarie PVC cu geam termopan, folosind profile originale Trocal si Roplasto, sticla Low-e Guardian, si feronerie Schuring. Folositi experienta si profesionalismul!

www.optimedia.com.ro

Dealeri Helios. Comercializam tamplarie PVC si aluminiu, profil TROCAL, plase insecte, jaluzele verticale, rulouri textile. Ferestre si usi de cea mai buna calitate.

www.ferestrehelios.ro

Producem ferestre si usi PVC cu geam termoizolant, profile PVC marca Gealan; comercializam/montam usi de garaj, usi de interior, rulouri exterioare, plase antiinsecte, pervaze interioare/exterioare.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante si o experienta mult mai indelungata in domeniul mobilierului, firma Raul Aluminium va ofera produse de cea mai buna calitate.

www.raulaluminium.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Producator de acvarii si havuze. Vitrine comerciale. Usi glisante/batante.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Tamplarie aluminiu si PVC, porti automate, fatade si pereti cortina, luminatoare.

Unic importator accesorii porti (role, balamale, sisteme autoportante) FAC Italia, distributie la nivel national, usi automate glisante, motoare industriale GFA Elektromaten Germania.

Producator usi sectionale rezidentiale si industriale, distributie nationala, automatizari NICE, usi automate, accesorii porti (role/balamale), rampa de egalizare, obturator termic.

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

Producator direct de usi de garaj si industriale, grilaje metalice tip Mall, vitrine cu sticla securizata,automatizari porti, sisteme de rafturi. Cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.

Producator/exportator de mobilier si produse din fier forjat manual, combinat cu lemn, piatra si sticla, pentru interior/ exterior, porti, garduri, balustrade, candelabre, lampi la case si biserici.

Tamplarie PVC si Al. Confectii metalice, montaj rafturi industriale. Amenajari interioare, termo si hidroizolatii.

Va punem la dispozitie peste 20 de modele usi Classen, cu design modern si classic, precum si o gama variata de parchet laminat, parchet triplustratificat si parchet din lemn masiv.

Producem ferestre, obloane, usi, scari, balustrade, saune, si mic mobilier din lemn stratificat.

Producator tamplarie PVC si geam termopan.

Comercializam tamplarie PVC cu geam termoizolant. Ne bucuram de o experienta de peste 10 ani in montaje de ferestre si usi din PVC si aluminiu. Reteta unei ferestre de calitate.

Producator consacrat pe piata de profil de usi de garaj, usi sectionale, usi industriale, feronerie, porti, accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, sisteme de parcare.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Import de usi pt. locuinte. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Usi si porti pt. garaje.

Montare de usi metalice si grilaje.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.

Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Producator de usi pt. locuinte.

Montare de usi metalice si grilaje.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Actionari electrice pt. ferestre. Usi anti-incendiu. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Producator de usi pt. locuinte. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Placi din policarbonat pt. constructii.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Import de usi pt. locuinte. Oferim produse din aluminiu si produse conexe.

Rafturi metalice. Stivuitoare. Echipamente de ridicat.

Usi si porti industriale. Rafturi metalice.

Exploatare forestiera. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

Productie mobila. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Usi si porti automate.

Producator de sucuri naturale si nectaruri. Producator de usi pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web