Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Satu-Mare activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Comert inele de siguranta, rulmenti import China, certificat de calitate, standard DIN 471, 472. Producator transportoare cu banda, certificat de calitate, service, postservice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

 

Confectii, profile si armaturi metalice. Role si echipamente pt. roli transportoare.

www.axacompany.ro

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.mecanica-sa.ro

Fier forjat. Confectionam porti, garduri, balustrade din fier forjat, si alte articole: copertine, scaune, mese, candelabre, articole de gradina din fier forjat.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prelucrare de metale. Articole din metal cu prelucrare la rece. Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Inginerie; proiectare. Mobilier urban.

www.erdsteel.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Sicrie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prelucrare de metale.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din piatra de rau pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de apa si canalizare. Servicii in constructie.

www.locaterm.ro

Benzi transportoare. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale.

Produse din inox. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Produse din inox.

www.oasinox.ro

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de aparatura electrica.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Inramari de tablouri. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse.

www.ro-metal.ro

Suntem o companie localizata in Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 130 angajati, produce o gama larga de constructii metalice.

www.rosendahlindustrial.com

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Mobilier pt. gradina. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert exterior. Import-export.

www.sacris.ro

Oferim servicii de debitare cu laser, pe tabla de 4mx2m (20mm otel, 15mm inox, 6mm aluminiu). Avem in dotare o masina Trumpf Trumatic L4030, cu laser de 4 kw.

www.smp-srl.ro

Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide. Utilaj tehnologic. Utilaj pt. industria miniera. Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Utilaj pt. industria petroliera. Producator de accesorii de prindere pt. cabluri. Confectii, profile si armaturi.

www.someta.ro

Lucrari de confectii metalice si structuri metalice pentru constructii civile si industriale. Compania a fost infiintata in 1997, ca firma specializata in subansamble si piese sudate.

www.stahlbau.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.steiger.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

www.tehnomecanica.ro

Albinarit, apicultura, produse conexe. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Producator de confectii textile diverse. Stingatoare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale.


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Bihor, Maramures, Salaj ).

Confectii metalice, gratare industriale, garduri metalice, turnuri GSM, rampe skateboard.

Confectionare antene telefonie mobila Connex, Orange, Cosmorom. Comert gaze imbuteliate acetilena, oxigen, argon. Confectii metalice la comanda.

Feronerie de mobila de cea mai buna calitate, natur sau zincat. Executam confectii metalice de dimensiuni mici si mijlocii.

Structuri metalice: proiectare, executie, montaj; shoow room auto; hale industriale; confectii metalice diverse; tamplarie din aluminiu; prelucrari mecanice si prin aschiere; inchirieri utilaje.

Tamplarie PVC si Al cu geam termopan.

`Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice: brate macarale, echipari vagoane-cisterne, confectii metalice din otel, inox, aluminiu.

Productia si comercializarea de gratare metalice pt. platforme si scari industriale. Gratere din materiale compozite. Profile din tabla perforata. Trepte pt. scari metalice. Scari metalice.

Mecanizare pt. constructii. Comercializare de bunuri de larga folosinta. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier din fier forjat - productie.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Placi din policarbonat pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie mobila. Realizam scari de interior din lemn.

Confectii, profile si armaturi metalice. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Vulcanizare de benzi transportoare si tamburi. Reparatii mecanice pt. utilaje industriale. Reparatii si intretinere motoare electrice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert metal. Mobilier pe structura metalica. Comert cu materiale de constructie. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei.

Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice. Materii prime si materiale pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Betoane si agregate de balastiera.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari de metale in vederea sudarii. Operatiuni de de presare la rece a tablei.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web