Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Structuri metalice: proiectare, executie, montaj; shoow room auto; hale industriale; confectii metalice diverse; tamplarie din aluminiu; prelucrari mecanice si prin aschiere; inchirieri utilaje.

Confectii metalice, gratare industriale, garduri metalice, turnuri GSM, rampe skateboard.

www.avaco.ro

 

Tamplarie PVC si Al cu geam termopan.

www.candore.ro

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie mobila. Realizam scari de interior din lemn.

Confectii, profile si armaturi metalice. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Vulcanizare de benzi transportoare si tamburi. Reparatii mecanice pt. utilaje industriale. Reparatii si intretinere motoare electrice.

www.carmalex.ro

Constructii metalice, hale, turnuri telefonie si meteo, parapeti autostrada, garduri industriale, gratare de tip SP si P, porti actionate electric sau manual.

Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Confectii, profile si armaturi metalice.

Productia si comercializarea de gratare metalice pt. platforme si scari industriale. Gratere din materiale compozite. Profile din tabla perforata. Trepte pt. scari metalice. Scari metalice.

www.lichtgitter.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Materii prime pt. agricultura. Masini si materiale pt. industria petrochimica.

www.meiser.ro

Mecanizare pt. constructii. Comercializare de bunuri de larga folosinta. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Parapeti de protectie pt. drumuri si poduri. Operatiuni de zincare la cald. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

www.nagev.ro

Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Produse din inox.

www.patru-roti.ro

Piese de schimb pt. utilaje agricole. Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Producator de flanse. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Materii prime pt. metalurgie.

www.premagro.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante. Confectii, profile si armaturi metalice. Macarale.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii din lemn.

Confectii, profile si armaturi metalice.

`Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice: brate macarale, echipari vagoane-cisterne, confectii metalice din otel, inox, aluminiu.

Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.usaindustriala.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.victema.ro


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Comert inele de siguranta, rulmenti import China, certificat de calitate, standard DIN 471, 472. Producator transportoare cu banda, certificat de calitate, service, postservice.

Confectionare antene telefonie mobila Connex, Orange, Cosmorom. Comert gaze imbuteliate acetilena, oxigen, argon. Confectii metalice la comanda.

Confectii metalice de orice fel, instalatii pe gaz, termice si sanitare.

Executam produse din fier forjat (porti, garduri, balustrade, mobilier); confectii metalice proiectare si executie, scari metalice interioare sau exterioare, balustrade spirale sau drepte, diverse.

Producem si montam instalatii exhaustare, confectii metalice, instalatii de climatizare pentru hale industriale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Feronerie de mobila de cea mai buna calitate, natur sau zincat. Executam confectii metalice de dimensiuni mici si mijlocii.

Reprezentanta Bosch in Cluj-Napoca va pune la dispozitie o gama variata de scule Bosch pentru afacerea dumneavoastra.

Sisteme de porti, garduri, balustrade si pergole din aluminiu. Un design de la traditional la clasic si pana la modern ne ofera posibilitatea executarii unei mari varietati de modele.

Lucrari de confectii metalice si structuri metalice pentru constructii civile si industriale. Compania a fost infiintata in 1997, ca firma specializata in subansamble si piese sudate.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse metalice din fier forjat sau inox: porti, balustrade, garduri precum si alte confectii metalice la comanda.

De-a lungul celor peste 10 ani de existenta, firma noastra a activat cu precadere in domeniul constructiilor metalice. Avem o experienta bogata in fabricarea si montarea structurilor metalice.

Producator confectii metalice - betoniere 6 tipuri (115l-550l); roabe, carucioare, piese schimb, capace de canalizare din structura metalica cu beton armat (omologate OSIM), vopsitorie electrostatica.

Fier forjat. Confectionam porti, garduri, balustrade din fier forjat, si alte articole: copertine, scaune, mese, candelabre, articole de gradina din fier forjat.

Suntem o companie localizata in Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 130 angajati, produce o gama larga de constructii metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de ridicat.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Role si echipamente pt. roli transportoare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web