Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Feronerie de mobila de cea mai buna calitate, natur sau zincat. Executam confectii metalice de dimensiuni mici si mijlocii.

www.ferexpert.3x.ro

 

Confectionare antene telefonie mobila Connex, Orange, Cosmorom. Comert gaze imbuteliate acetilena, oxigen, argon. Confectii metalice la comanda.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Comert inele de siguranta, rulmenti import China, certificat de calitate, standard DIN 471, 472. Producator transportoare cu banda, certificat de calitate, service, postservice.

Confectii metalice, gratare industriale, garduri metalice, turnuri GSM, rampe skateboard.

Confectii metalice de orice fel, instalatii pe gaz, termice si sanitare.

Reprezentanta Bosch in Cluj-Napoca va pune la dispozitie o gama variata de scule Bosch pentru afacerea dumneavoastra.

Structuri metalice: proiectare, executie, montaj; shoow room auto; hale industriale; confectii metalice diverse; tamplarie din aluminiu; prelucrari mecanice si prin aschiere; inchirieri utilaje.

Lucrari de confectii metalice si structuri metalice pentru constructii civile si industriale. Compania a fost infiintata in 1997, ca firma specializata in subansamble si piese sudate.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse metalice din fier forjat sau inox: porti, balustrade, garduri precum si alte confectii metalice la comanda.

De-a lungul celor peste 10 ani de existenta, firma noastra a activat cu precadere in domeniul constructiilor metalice. Avem o experienta bogata in fabricarea si montarea structurilor metalice.

Tamplarie PVC si Al cu geam termopan.

Fier forjat. Confectionam porti, garduri, balustrade din fier forjat, si alte articole: copertine, scaune, mese, candelabre, articole de gradina din fier forjat.

`Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice: brate macarale, echipari vagoane-cisterne, confectii metalice din otel, inox, aluminiu.

Productia si comercializarea de gratare metalice pt. platforme si scari industriale. Gratere din materiale compozite. Profile din tabla perforata. Trepte pt. scari metalice. Scari metalice.

Suntem o companie localizata in Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 130 angajati, produce o gama larga de constructii metalice.

Mecanizare pt. constructii. Comercializare de bunuri de larga folosinta. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier din fier forjat - productie.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de ridicat.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

Confectii, profile si armaturi metalice. Role si echipamente pt. roli transportoare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Placi din policarbonat pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Confectii, profile si armaturi metalice. Productie mobila. Realizam scari de interior din lemn.

Confectii, profile si armaturi metalice. Bobinaj si service pt. motoare electrice. Vulcanizare de benzi transportoare si tamburi. Reparatii mecanice pt. utilaje industriale. Reparatii si intretinere motoare electrice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert metal. Mobilier pe structura metalica. Comert cu materiale de constructie. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei.

Tamplarie din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice. Materii prime si materiale pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari de metale in vederea sudarii. Operatiuni de de presare la rece a tablei.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prelucrare de metale. Articole din metal cu prelucrare la rece. Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Inginerie; proiectare. Mobilier urban.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie civila.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Sicrie. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Prelucrare de metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare.

Scule pneumatice. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare de constructii pt. locuit.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web