Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier din fier forjat - productie.

www.alinox.ro

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.amisa.ro

 

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

www.automaticgrup.ro

Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Placi din policarbonat pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert metal. Mobilier pe structura metalica. Comert cu materiale de constructie. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei.

www.comerpan.ro

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice. Materii prime si materiale pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Betoane si agregate de balastiera.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari de metale in vederea sudarii. Operatiuni de de presare la rece a tablei.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Prelucrare de metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare.

Scule pneumatice. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

www.happy-company.ro

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Proiectare de constructii pt. locuit.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii textile. Croitorie si accesorii.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Mobilier pe structura metalica. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat.

www.netnet.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prelucrare de metale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare.

Confectii, profile si armaturi metalice.


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Comert inele de siguranta, rulmenti import China, certificat de calitate, standard DIN 471, 472. Producator transportoare cu banda, certificat de calitate, service, postservice.

Confectii metalice: porti, garduri, grilaje, scari interioare/exterioare, copertine acoperite cu policarbonat, constructii metalice.

Confectionare antene telefonie mobila Connex, Orange, Cosmorom. Comert gaze imbuteliate acetilena, oxigen, argon. Confectii metalice la comanda.

Confectii metalice de orice fel, instalatii pe gaz, termice si sanitare.

Feronerie de mobila de cea mai buna calitate, natur sau zincat. Executam confectii metalice de dimensiuni mici si mijlocii.

Reprezentanta Bosch in Cluj-Napoca va pune la dispozitie o gama variata de scule Bosch pentru afacerea dumneavoastra.

Lucrari de confectii metalice si structuri metalice pentru constructii civile si industriale. Compania a fost infiintata in 1997, ca firma specializata in subansamble si piese sudate.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse metalice din fier forjat sau inox: porti, balustrade, garduri precum si alte confectii metalice la comanda.

De-a lungul celor peste 10 ani de existenta, firma noastra a activat cu precadere in domeniul constructiilor metalice. Avem o experienta bogata in fabricarea si montarea structurilor metalice.

Fier forjat. Confectionam porti, garduri, balustrade din fier forjat, si alte articole: copertine, scaune, mese, candelabre, articole de gradina din fier forjat.

Suntem o companie localizata in Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 130 angajati, produce o gama larga de constructii metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de ridicat.

Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Role si echipamente pt. roli transportoare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Radiatoare si convectoare. Mecanica fina.

Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Constructii si confectii metalice de gabarit. Furnizor pt. industria energetica. Utilaj pt. industria metalurgica.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prestari de servicii. Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-gros a produselor industriale. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii-montaj.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Reparatii si intretinere motoare electrice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

Echipamente si instalatii pt. persoane cu handicap locomotor. Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier pt. gradina.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prelucrare de metale. Articole din metal cu prelucrare la rece. Utilaje pt. industria de constructii. Utilaj tehnologic. Inginerie; proiectare. Mobilier urban.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web