Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Utilaje pt. industria de constructii.

Camioane, suprastructuri basculabile, betoniere, pompe beton. Cement-trukuri, semiremorci marfuri generale si basculabile. Piese de schimb pentru camioane si semiremorci.

www.autorav.ro

 

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si echipamente petrochimice. Echipamente nucleare. Productie de cazane si recipienti din metal. Rezervoare si recipiente.

www.comes.ro

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructie de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Unelte si scule gospodaresti.

www.dupu.ro

Utilaje constructii, utilaje zootehnice, utilaje morarit. Producem si comercializam utilaje constructii (masina/presa boltari), materiale constructii, utilaje morarit.

www.masinisiutilaje.com

Tubulatura flexibila. Utilaje pt. industria de constructii. Confectii si profile din aluminiu. Furnizor de produse/profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

www.lera.ro

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare.

Constructii. Servicii de constructie. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie.

Masini-unelte. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Constructii de utilaje pt. industria lemnului. Utilaje pt. morarit. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

www.umaro.ro


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Import si distributie de utilaje de constructii fabricate in CSI. Autogredere 150>300 cp; incarcatoare frontale 0,75>6.5 t; masini pentru servicii publice; echipamente de deszapezire.

Schele metalice pentru constructii: vanzare in rate, posibilitate de asigurare. Solutia financiara cea mai buna pentru dumneavoastra.

Comert utilaje de constructii second-hand.

Schele metalice, popi reglabili, betoniere profesionale, scule si echipamente profesionale pentru constructii la cele mai mici preturi din tara. Importator direct cu preturi promotionale.

Oferim spre inchiriere diverse utilaje de constructii de diferite marimi (Ex: Excavatoare pe roti sau senile, cupe 0.8-2.0 mc, greut. 14-30 To, cu sau fara picon, Vole etc.).

Lucrari si inchirieri utilaje pentru constructii. Decopertari, nivelari, excavari, terasari, amenajari drumuri comunale, motare pavaje si borduri.

Proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje si echipamente pentru lucrari de constructie si intretinere a drumurilor, pentru constructii civile si industriale.

Magazin virtual de utilaje de constructii, generatoare de curent, aparate de sudura, compresoare de aer, scule electrice, pompe, hidrofoare si alte echipamente.

Furnizarea de scule profesionale pentru constructii de marca Spit si Paslode. Furnizarea de servicii de mentenanta si consultanta IT.

Inchirieri utilaje si transport in constructii pentru excavatii, fundatii, amenajari terenuri, demolari, transport agregate de balastiera (balast, nisip, sorturi). Inchiriere autobasculante.

Inchirieri macarale si automacarale, inchirieri buldozere 12-18 tone, inchirieri excavatoare senile, inchirieri cilindri compactori, inchirieri cilindri compactori picior de oaie, service utilaje.

Aviatie. Integrare sisteme de aviatie. Furnizare de sisteme de comunicatii, comanda&control destinate industriei de aparare. Furnizare de sisteme si instalatii pt. aeroporturi. Producator si furnizor de piese de schimb pt. avioane&elicoptere.

Utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Constructii. Servicii de constructie. Intretinere si reparatii in constructii. Echipamente pt. realizare canalizari.

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Utilaje de salubrizare. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Cofraje si schele pt. constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Scule de mana profesionale.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Masini si utilaje pt. agricultura.

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie metale.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Mecanizare pt. constructii. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Betoane si agregate de balastiera. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Constructii mecanice Utilaje pt. industria de constructii. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Mecanizare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Material rulant.

Schele fixe si mobile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Utilaje de salubrizare. Utilaje pt. sapat, transport. Furnizare de utilaj terasier.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Scule de mana profesionale. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comert en-gros a materialelor plastice.

Betoane si agregate de balastiera. Producator de materiale de constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Servicii in constructie. Constructie de drumuri si poduri.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Poliuretan. Garnituri de etansare din cauciuc. Servicii de cauciucare valturi. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Etansari. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Prelucrari mecanice.

Mecanizare pt. constructii. Transport de marfa.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive.

Inchiriaza si executa reparatii masini si utilaje pt. constructii. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Confectii diverse.

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie din metale neferoase. Turnatorie metale. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web