Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Aviatie. Integrare sisteme de aviatie. Furnizare de sisteme de comunicatii, comanda&control destinate industriei de aparare. Furnizare de sisteme si instalatii pt. aeroporturi. Producator si furnizor de piese de schimb pt. avioane&elicoptere.

www.aerostar.ro

Inchirieri macarale si automacarale, inchirieri buldozere 12-18 tone, inchirieri excavatoare senile, inchirieri cilindri compactori, inchirieri cilindri compactori picior de oaie, service utilaje.

www.bva-logistik.ro

 

Schele metalice, popi reglabili, betoniere profesionale, scule si echipamente profesionale pentru constructii la cele mai mici preturi din tara. Importator direct cu preturi promotionale.

www.covired.ro

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Scule de mana profesionale.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Mecanizare pt. constructii. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Betoane si agregate de balastiera. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Oferim spre inchiriere diverse utilaje de constructii de diferite marimi (Ex: Excavatoare pe roti sau senile, cupe 0.8-2.0 mc, greut. 14-30 To, cu sau fara picon, Vole etc.).

www.rbrconstruct.ro

Betoane si agregate de balastiera. Producator de materiale de constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Servicii in constructie. Constructie de drumuri si poduri.

www.rombet.ro

Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive.

Inchiriaza si executa reparatii masini si utilaje pt. constructii. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Confectii diverse.

www.sut.ro


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Import si distributie de utilaje de constructii fabricate in CSI. Autogredere 150>300 cp; incarcatoare frontale 0,75>6.5 t; masini pentru servicii publice; echipamente de deszapezire.

Camioane, suprastructuri basculabile, betoniere, pompe beton. Cement-trukuri, semiremorci marfuri generale si basculabile. Piese de schimb pentru camioane si semiremorci.

Proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje si echipamente pentru lucrari de constructie si intretinere a drumurilor, pentru constructii civile si industriale.

Vindem o gama larga de utilaje, echipamente si scule pentru constructii, fiind reprezentant autorizat al numelor importante din industria de profil: Bosch, Makita, Hitachi, Mikasa, Atlas Copco.

Magazin virtual de utilaje de constructii, generatoare de curent, aparate de sudura, compresoare de aer, scule electrice, pompe, hidrofoare si alte echipamente.

Reprezentant unic RO statii betoane, utilaje deszapezire, statii preparare reciclare asfalt, echipamente curatenie, statii sortare concasare, echipament stocare transport industria alimentara chimica.

Furnizarea de scule profesionale pentru constructii de marca Spit si Paslode. Furnizarea de servicii de mentenanta si consultanta IT.

Utilaje constructii, utilaje zootehnice, utilaje morarit. Producem si comercializam utilaje constructii (masina/presa boltari), materiale constructii, utilaje morarit.

Inchirieri utilaje si transport in constructii pentru excavatii, fundatii, amenajari terenuri, demolari, transport agregate de balastiera (balast, nisip, sorturi). Inchiriere autobasculante.

Utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje pt. industria de constructii.

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si echipamente petrochimice. Echipamente nucleare. Productie de cazane si recipienti din metal. Rezervoare si recipiente.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructie de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Unelte si scule gospodaresti.

Mecanizare pt. constructii.

Cofraje si schele pt. constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Tubulatura flexibila. Utilaje pt. industria de constructii. Confectii si profile din aluminiu. Furnizor de produse/profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie metale.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Tratamente termice pt. metale. Utilaj tehnologic. Confectii, profile si armaturi.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Constructii de masini si echipamente hidraulice. Echipamente si utilaje hidraulice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Scule, dispozitive si verificatoare.

Mecanizare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Material rulant.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Utilaje de salubrizare. Utilaje pt. sapat, transport. Furnizare de utilaj terasier.

Scule si matrite pt. industrie.

Poliuretan. Garnituri de etansare din cauciuc. Servicii de cauciucare valturi. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Etansari. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Prelucrari mecanice.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Constructii. Servicii de constructie. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie.

Masini-unelte. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Constructii de utilaje pt. industria lemnului. Utilaje pt. morarit. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

Producator teflon si alte materiale non-aderente. Mecanica fina. Scule si matrite pt. industrie. Utilaje pt. industria de constructii. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Constructii de masini si echipamente hidraulice.

Utilaje pt. constructii. Furnizare de utilaj terasier.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web