Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Comert utilaje de constructii second-hand.

money-bill-romania.com

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

 

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.melindasteel.ro

Schele fixe si mobile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Scule de mana profesionale. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comert en-gros a materialelor plastice.

www.profibau.ro

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

www.romcan.ro

Mecanizare pt. constructii. Transport de marfa.

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie din metale neferoase. Turnatorie metale. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

www.select-mlp.ro

Lucrari si inchirieri utilaje pentru constructii. Decopertari, nivelari, excavari, terasari, amenajari drumuri comunale, motare pavaje si borduri.

Schele metalice pentru constructii: vanzare in rate, posibilitate de asigurare. Solutia financiara cea mai buna pentru dumneavoastra.

www.tobler.ro


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Utilaje de ridicat/depozitat. Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

Reprezentant MEGAMAT. Importator, distribuitor de (montare si service) sisteme de inmagazionare dinamice. Rafturi circulare, depozite lift.

Ofera consultanta si suport tehnic pentru utilaje de constructii si stivuitoare. Furnizor de produse originale si after-market pentru utilaje de constructii si stivuitoare.

Automatizari pentru sudare si debitare. Automate de sudare. Masini de debitat oxygas sau plasma cu CNC. Automatizari diverse.

Importator piese de schimb si accesorii pt. toate tipurile de utilaje de constructii, pompe hidraulice, senile complete si subansamble, spituri si dalti, piese din dezmembrari, consumabie, accesorii.

Importator si distribuitor de rulmenti ai producatorilor din tara si strainatate. Ofera rulmenti pentru orice tip de aplicatie si consultanta de specialitate in alegerea, montarea si exploatarea lor.

Furtunuri industriale, furtunuri apa, furtunuri aer, furtunuri oxigen si acetilena, furtunuri pentru produse petroliere.

Importator si distribuitor unic al marcilor RAF - cupe excavare si atasamente pentru utilaje de constructii si agricultura, Forza - anvelope retread pentru utilaje.

Constructii civile si industriale. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Proiectare de constructii pt. locuit. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii edilitare si anexe.

Utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii.

Utilaje forestiere. Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Utilaje pt. materiale de constructii. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Reparatii de utilaj pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Masini si utilaje pt. agricultura.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Stivuitoare. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Turnatorie metale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

Productie si comercializare motoare. Utilaje pt. constructii. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Utilaje forestiere. Reparatii de utilaj pt. constructii. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Interventii de salvare maritima.

Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Macarale. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Comercializare de utilaj terasier. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Utilaje forestiere.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Firma cu capital romano-german, comercializeaza toata gama pieselor de schimb pentru utilaje de constructii, piese de motor si motoare complete noi sau OEM.

Societate ce ocupa locul intai intre distribuitorii celebrei firme din Slovenia, Unior. Scule si unelte profesionale de mana.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web