Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Proiectarea, producerea si comercializarea de utilaje si echipamente pentru lucrari de constructie si intretinere a drumurilor, pentru constructii civile si industriale.

tariasi.ro

Utilaje pt. industria de constructii.

www.asam.ro

 

Cofraje si schele pt. constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

www.hit-ro.ro

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie metale.

www.mecano-fuc.ro

Taicovsky ofera romanilor servicii de taiere beton de 13 ani - carotare diamantata, taiere cu fir diamantat si taiere cu disc diamantat. Calitatea lucrarilor, rapiditatea si precizia ne reprezinta!

taicovsky.ro

Inchirieri utilaje si transport in constructii pentru excavatii, fundatii, amenajari terenuri, demolari, transport agregate de balastiera (balast, nisip, sorturi). Inchiriere autobasculante.

Mecanizare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Material rulant.

www.nicolina.ro

Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Utilaje de salubrizare. Utilaje pt. sapat, transport. Furnizare de utilaj terasier.

www.parcs.ro

Poliuretan. Garnituri de etansare din cauciuc. Servicii de cauciucare valturi. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Etansari. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Reparatii de material rulant - locomotive, vagoane. Prelucrari mecanice.

Magazin virtual de utilaje de constructii, generatoare de curent, aparate de sudura, compresoare de aer, scule electrice, pompe, hidrofoare si alte echipamente.

www.pompehidrofoare.ro/

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Furnizarea de scule profesionale pentru constructii de marca Spit si Paslode. Furnizarea de servicii de mentenanta si consultanta IT.

www.tarspit.ro

Import si distributie de utilaje de constructii fabricate in CSI. Autogredere 150>300 cp; incarcatoare frontale 0,75>6.5 t; masini pentru servicii publice; echipamente de deszapezire.

www.motor-graders.ro

Utilaje pt. constructii. Furnizare de utilaj terasier.

www.vibrotech.ro


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Sisteme inovative in domeniul constructiilor: macarale automatice automontante, schele metalice modulare, schela clasica teava-bride, cofraje si sisteme de cofrare, betoniere profesionale.

Reprezentant general Nordul Moldovei pentru scule si echipamente pentru constructii.

Camioane, suprastructuri basculabile, betoniere, pompe beton. Cement-trukuri, semiremorci marfuri generale si basculabile. Piese de schimb pentru camioane si semiremorci.

Utilaje constructii, utilaje zootehnice, utilaje morarit. Producem si comercializam utilaje constructii (masina/presa boltari), materiale constructii, utilaje morarit.

Utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si echipamente petrochimice. Echipamente nucleare. Productie de cazane si recipienti din metal. Rezervoare si recipiente.

Constructii. Servicii de constructie. Intretinere si reparatii in constructii. Echipamente pt. realizare canalizari.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructie de drumuri si poduri. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Utilaje pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Unelte si scule gospodaresti.

Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Utilaje de salubrizare. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii speciale. Transport de marfa. Produse din piatra de rau pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Tubulatura flexibila. Utilaje pt. industria de constructii. Confectii si profile din aluminiu. Furnizor de produse/profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Masini si utilaje pt. agricultura.

Utilaje pt. industria de constructii. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Tratamente termice pt. metale. Utilaj tehnologic. Confectii, profile si armaturi.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Constructii mecanice Utilaje pt. industria de constructii. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Produse din cauciuc. Utilaje pt. materiale de constructii. Benzi transportoare.

Mecanizare pt. constructii. Transport de materiale de constructii. Constructie de drumuri si poduri.

Constructii. Servicii de constructie. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie.

Masini-unelte. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Reparatii masini-unelte. Constructii de utilaje pt. industria lemnului. Utilaje pt. morarit. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Utilaje pt. prelucrare metale prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web