Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
20 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Furnizare de materiale de constructii.

www.artera.com.ro

 

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Realizam scari de interior din lemn.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Casa de amanet.

Jaluzele. Materiale si componente pt. jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

www.nhs.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de mobila. Aplicare de tapet si zugraveli. Comercializare tapet.

www.decainterior.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.decorlux.ro

Montaj jaluzele. Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Exploatare forestiera. Europaleti din lemn. Scoala de soferi.

Exploatare si industrializarea lemnului. Realizam scari de interior din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Productie mobila. Comercializare de mobila. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Transport rutier intern de marfa.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Plante design interior si de gradina. Organizator de nunti. Arhitectura peisagistica.

Exploatare si industrializarea lemnului. Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Subansamble pt. industria mobilei. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Import de usi pt. locuit.

www.new-star.ro

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.olimpustrade.ro

Productie mobila. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Aranjamente si amenajari interioare.

Productie mobila. Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier de dimensiuni reduse. Usi de interior.

Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de turism.

www.hotel-doina.ro


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Artpeisaj.

Unic producator pe tara: catarge si stalpi de iluminat din poliester armat cu fibra de sticla 6, 8, 10, 12 metri. Cea mai veche forma de publicitate cu cea mai noua tehnologie: reclama prin steaguri.

Executam fatade termosistem la standarde occidentale. Orice grad de dificultate.

Comert cu elemente din fier forjat (dispunem de 588 de modele!).

Pictura murala :: Mozaic :: Vitralii :: Design interior. Noi va punem la dispozitie talentul si cunostintele noastre pentru a va infrumuseta spatiile si viata.

Jaluzele Verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri interioare. Rulouri exterioare. Usi de garaj. Sisteme de protectie impotriva tantarilor.

Amenajari interioare & exterioare & design de calitate la preturi accesibile.

Compartimentari interioare din sticla, cabine de dus din sticla, trepte si podestre din sticla, geam antiglont.

Realizare de pavaje decorative folosind tehnologia betonului amprentat.

Detinem spatii diverse in Bacau. Cautam chiriasi sau colaborare distributie diverse.

Case din lemn stratificat, import si montaj lucrari din marmura si travertin.

Pardoseli din rasini epoxidice. Pardoseli industriale din rasini epoxidice, pardoseli decorative din rasini epoxidice. Vindem rasina epoxidica si efectuam lucrari cu pardoseli din rasina epoxidica.

Izolatii fatade cu polistiren , amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, sape, parchet, case la rosu, decupari in beton, inchirieri picamere electrice. Inchiriere/vanzare popi metalici.

Producator de jaluzele verticale, rulouri exterioare din aluminiu, toata gama tehnica de umbrire interior exterior. Oferim consultanta, montaj si garantie, optional actionare electrica cu telecomanda!

Obiectivul nostru de baza este acela de a mari si mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare.

Rulouri exterioare din PVC sau aluminiu, jaluzele verticale (250 de modele), jaluzele orizontale din aluminiu(100 de modele) si plase anti-insecte cu rama din aluminiu. Montaj gratuit!

Producator importator de jaluzele verticale, orizontale, rulouri textile, rulouri din bambus, rulouri ext. din aluminiu, actionari electrice, plase insecte, marchize, porti pietonale.

Importator si distribuitor al produselor Oikos, comercializeaza produse de decoratiuni interioare si exterioare: vopsele si lacuri.

Firma cu sediul in Bacau, comercializeaza en-detail covoare productie Turcia, lambriu alb si laminat, mese rabatabile, scaune, usi metalice. Produsele noastre sunt calitative si au un design modern si deosebit.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele. Mobila.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Mobilier pt. gradina.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructie civila. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Imbracaminte de dama - furnizare.

Instalatii electrice si retele. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web