Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Constructie civila. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Productie lemn. Realizam scari de interior din lemn. Comercializare de mobila si lemn. Produse din lemn.

www.epad.ro

 

Aranjamente si amenajari interioare. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.eurodoor.ro

Comert cu elemente din fier forjat (dispunem de 588 de modele!).

www.ferrotech.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Birotica.

Aranjamente si amenajari interioare.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Unic producator pe tara: catarge si stalpi de iluminat din poliester armat cu fibra de sticla 6, 8, 10, 12 metri. Cea mai veche forma de publicitate cu cea mai noua tehnologie: reclama prin steaguri.

Aranjamente si amenajari interioare. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Producator de jaluzele verticale, rulouri exterioare din aluminiu, toata gama tehnica de umbrire interior exterior. Oferim consultanta, montaj si garantie, optional actionare electrica cu telecomanda!

www.rollotec.ro

Design gradini.

Producator de jaluzele si rulouri. Copertine si parasolare personalizate. Jaluzele din aluminiu. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Productie de perdele si accesorii pt. amenajari interioare. Jaluzele. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.zsozo.ro


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Produsele din lemn realizate sunt destinate amenajarilor interioare si exterioare fiind concepute pentru a da o nota de culoare in plus ambientului dumneavoastra.

Semifabricate din beton alb, sticlarie menaj.

Proiectare, amenajare, intretinere spatii verzi, parcuri, gradini, terase si amenajari interioare cu plante. Comercializare material dendrologic, materiale, unelte, echipamente pt. gradina/gradinarit.

Servicii de design interior si exterior, amenajari interioare, proiecte, alegerea stilului adecvat, totul la cele mai inalte standarde.

Importator si distribuitor acoperis Plannja Suedia.

Comert cu accesorii pentru tamplarie PVC si aluminiu: glafuri interioare si exterioare, panel PVC alb si color (Weiss, Stadur), garnitura EPDM, Sisteme contra insectelor, feronerie, spuma poliuretanica.

Comercializarea de mobilier, in special mese si scaune, din productie interna si import, din lemn masiv si metal, intr-o gama foarte variata.

Vanzare materiale de constructii pentru amenajari interioare si exterioare. Consultanta in magazin si acasa. Transport gratuit. Rate direct in magazin.

Zugraveli, vopsitorii, finisari, instalatii sanitare/electrice, curatenie profesionala si traduceri autorizate.

Jaluzele verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri textile. Jaluzele plisse. Jaluzele panel. Jaluzele de mansarda. Transport si montaj gratuit in Brasov, Campina, Sighisoara.

Producem jaluzele verticale, rulouri interioare si exterioare cu o gama variata de culori si modele: de la culori puternice pentru blocarea luminii pana la culori semitransparente pentru a lumina.

Construim diferite tipuri si diferite modele de seminee, incepand de la cele rustice, clasice pana la cele moderne. Toate in varianta pentru perete sau colt.

Companie ce isi propune sa redea gradinii si locuintei dumneavostra aspectul ambiental dorit. Principalele servicii: consultanta, proiectare, amenajare peisagistica si interioare.

Producator de parchete, dusumele, trepte de scari din lemn masiv de o calitate superioara. Productia de mobilier din lemn masiv de inalta calitate, dupa standarde europene. La noi lemnul inseamna arta!

Comercializam toata gama de ornamente din polistiren de interior si exterior: placi de tavan, baghete, profile, invelitori de stalp, stalpi, capiteluri, iluminat de tavan, console. Glafuri, tapet.

Comercializam si montam: rulouri exterioare (profile din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica). Usi rezidentiale/de garaj, de tip rulou, din aluminiu. Jaluzele verticale (poliester, fibra).

Construim case la cheie, mansardam, amenajam interioare, exteriore, executam instalatii sanitare, instalatii termice, faiantam, zugravim la un nivel calitativ deosebit si preturi competitive.

Amenajari interioare, gresie, faianta, rigips, gips carton, montaj laminat, parchet masiv, renovari case, apartamente, zugraveli, instalatii electrice, sanitare, compartimentari zidarie sau rigips.

Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Realizare piscine. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii din lemn. Constructie civila. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Realizam scari de interior din lemn.

Aranjamente si amenajari interioare.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Realizam scari de interior din lemn.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Montare de usi metalice si grilaje. Usi rabatabile. Jaluzele din aluminiu. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Decoratiuni interioare.

Panouri cu led-uri pt. reclama stradala si indoor. Aranjamente si amenajari interioare. Instrumente si echipamente electronice.

Producator de jaluzele si rulouri. Marochinarie. Prelucrare de materiale plastice.

Productie de perdele si accesorii pt. amenajari interioare. Prelucrare de produse metalurgice.

Materiale si componente pt. jaluzele. Jaluzele din aluminiu. Producator de jaluzele si rulouri. Montaj jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Aranjamente si amenajari interioare.

Arhitectura peisagistica. Design gradini.

Arhitectura peisagistica. Gradini. Cresterea florilor. Cercetare. Servicii de prelucrare a marmurei.

Realizare piscine. Usi si porti industriale.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele.

Import de plante si flori ornamentale. Plante design interior si de gradina. Arhitectura peisagistica.

Organizator targuri si manifestari expozitionale. Producator de jaluzele si rulouri. Producator/furnizor de articole sanitare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web