Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
32 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare.

www.apterm.ro

Imbracaminte de dama - furnizare.

 

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Mobilier pt. gradina. Mobilier de dimensiuni reduse. Prelucrare lemn.

Design gradini. Mobilier pt. gradina.

Prestari de servicii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Montaj si reparatii pt.

Firma cu sediul in Bacau, comercializeaza en-detail covoare productie Turcia, lambriu alb si laminat, mese rabatabile, scaune, usi metalice. Produsele noastre sunt calitative si au un design modern si deosebit.

Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Spalatorie auto.

Aranjamente si amenajari interioare. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Constructii civile si industriale.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Vanzare carne. Comercializare carne. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare.

Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Mobilier de dimensiuni reduse. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare. Productie mobila.

Detinem spatii diverse in Bacau. Cautam chiriasi sau colaborare distributie diverse.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri securizate pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Realizam scari de interior din lemn. Cherestea. Mangal si carbune pt. cocsificare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

www.erosetti.com

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Compartimentari interioare din sticla, cabine de dus din sticla, trepte si podestre din sticla, geam antiglont.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

www.ssabag.ro

Producator de fibre de sticla si alte produse. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Izolatii termice a locuintelor. Termoizolatii si izolari sonore pt. autoturisme. Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto.

www.stilplast.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Aranjamente si amenajari interioare. Consultanta. Mobila. Design. Servicii de turism.

www.terraverde.ro

Productie de firme luminoase. Design. Gradini. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Fatade si finisaje in constructii. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

www.transartgallery.ro

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

www.valneg.ro

Depozit de otel. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Izolatii termice si hidroizolatii. Centru comercial. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

www.e-vasion.ro


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Executam fatade termosistem la standarde occidentale. Orice grad de dificultate.

Pictura murala :: Mozaic :: Vitralii :: Design interior. Noi va punem la dispozitie talentul si cunostintele noastre pentru a va infrumuseta spatiile si viata.

Jaluzele Verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri interioare. Rulouri exterioare. Usi de garaj. Sisteme de protectie impotriva tantarilor.

Realizare de pavaje decorative folosind tehnologia betonului amprentat.

Producem geam termopan, tamplarie din aluminiu si PVC marca Rehau, pereti cortina, placari alucobond, montari rulouri exterioare si jaluzele.

Obiectivul nostru de baza este acela de a mari si mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare.

Producator importator de jaluzele verticale, orizontale, rulouri textile, rulouri din bambus, rulouri ext. din aluminiu, actionari electrice, plase insecte, marchize, porti pietonale.

Importator si distribuitor al produselor Oikos, comercializeaza produse de decoratiuni interioare si exterioare: vopsele si lacuri.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele. Mobila.

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Furnizare de materiale de constructii.

Productie mobila.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Realizam scari de interior din lemn.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Casa de amanet.

Aranjamente si amenajari interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web