Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

www.alexianagroup.ro

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Mobilier pt. gradina.

www.artpeisaj.ro

 

Artpeisaj.

www.artpeisaj.ro

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Pardoseli din rasini epoxidice. Pardoseli industriale din rasini epoxidice, pardoseli decorative din rasini epoxidice. Vindem rasina epoxidica si efectuam lucrari cu pardoseli din rasina epoxidica.

www.sabah.ro

Instalatii electrice si retele. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Amenajari interioare & exterioare & design de calitate la preturi accesibile.

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Cupole si acoperisuri.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Furnizare de materiale de constructii.

Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Exportator de lemn. Realizam scari de interior din lemn. Productie lemn.

Case din lemn stratificat, import si montaj lucrari din marmura si travertin.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii din lemn.

www.ima-lux.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

www.itacon.ro

Rulouri exterioare din PVC sau aluminiu, jaluzele verticale (250 de modele), jaluzele orizontale din aluminiu(100 de modele) si plase anti-insecte cu rama din aluminiu. Montaj gratuit!

www.jaluzelesuceava.ro

Echipamente si instalatii pt. piscine modulare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.roplastthermo.ro

Comercializare en-detail de articole sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Magazin metalo-chimice.

Izolatii fatade cu polistiren , amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, sape, parchet, case la rosu, decupari in beton, inchirieri picamere electrice. Inchiriere/vanzare popi metalici.

Pavaj; pavele beton. Furnizare de materiale de constructii. Arhitectura peisagistica.

www.symmetrica.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii de reparatii masini de cusut. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Constructii din lemn. Realizam scari de interior din lemn.

www.woodcraft.rdslink.ro


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Firma specializata in domeniul constructiilor executa lucrari de: proiectare, constructii si amenajari interioare cu personal calificat. Preturi pentru orice client.

Executam fatade termosistem la standarde occidentale. Orice grad de dificultate.

Comert cu amanuntul al materialelor de constructii, finisaje pentru interior si exterior, invelitori.

Pictura murala :: Mozaic :: Vitralii :: Design interior. Noi va punem la dispozitie talentul si cunostintele noastre pentru a va infrumuseta spatiile si viata.

Jaluzele Verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri interioare. Rulouri exterioare. Usi de garaj. Sisteme de protectie impotriva tantarilor.

Realizare de pavaje decorative folosind tehnologia betonului amprentat.

Vanzari materiale si executie: beton amprentat, beton elicopterizat, rasina epoxidica, utilaje beton amprentat, piatra spalata.

Obiectivul nostru de baza este acela de a mari si mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare.

Producator importator de jaluzele verticale, orizontale, rulouri textile, rulouri din bambus, rulouri ext. din aluminiu, actionari electrice, plase insecte, marchize, porti pietonale.

Importator si distribuitor al produselor Oikos, comercializeaza produse de decoratiuni interioare si exterioare: vopsele si lacuri.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele. Mobila.

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Furnizare de materiale de constructii.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Constructii. Servicii de constructie. Transport rutier intern de marfa. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Comert cu materiale de constructie.

Realizam scari de interior din lemn.

Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Casa de amanet.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Jaluzele. Materiale si componente pt. jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de mobila. Aplicare de tapet si zugraveli. Comercializare tapet.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web