Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
19 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Import piese de schimb si consumabile pentru toate marcile si tipurile de utilaje. Import echipamente, masini, masini de gospodarire comunala si utilaje. Inchirieri utilaje.

www.pieseutilaje.ro

Comercializam masini si utilaje pentru constructii noi sau second hand, de mica si mare mecanizare, pe stoc sau la cererea clientului.

www.aleuritbau.ro

 

Egalizatoare de rampa, de muchie, usi sectionale, usi rulou, usi rapide, usi rezistente la foc, usi grilaje, automatizari porti, mese hidraulice, obturatoare termice, rafturi idustriale.

www.leo.lx.ro

Vanzare si cumparare stivuitoare noi si folosite, inchiriere, reparatii stivuitoare, piese de schimb.

www.autodoc.ro

Vanzare si inchirere utilaje de constructii. Import si distributie piese de schimb Germania. Demolari, sapaturi si lucrari terasiere.

www.bs-group.ro

Demolari mecanice cu ajutorul utilaje de constructii (excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, incarcatori frontali, ci, excavari, vanzari si inchirieri utilaje de constructii second hand).

www.cameolis.ro

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Aspiratoare si aparatura de curatare. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Utilaje de salubrizare.

www.Euro5.ro

Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Scule diamantate. Scule electrice. Scule si accesorii. Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializam masini, utilaje si echipamente abrazive. Pardoseli pt. constructii industriale.

www.expotrade.ro

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Distribuirea sculelor geodezice si industria constructiilor (statii totale, teodoliti, aparate de masurat la distanta cu laser). Accesorii topografice. Alte activitati.

www.geoport.ro

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

www.scule.ro

Reparatii si modernizari masini-unelte; modernizari utilaje cu CNC sau afisaje; executii piese unicat si serie mica de inalta precizie: axe, arbori, roti dintate, axe canelate.

www.hidromar.ro

Stivuitoare. Echipamente de ridicat. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Dotari si accesorii pt. magazine mari.

Masini-unelte. Utilaje pt. industria de constructii.

www.lvdgroup.com

Masini-unelte. Constructii de masini si echipamente hidraulice.

Activam in domeniul securitatii si protectiei muncii, oferindu-va echipamente de lucru si protectie din categoriile incaltaminte, imbracaminte, manusi, protectia capului, ochilor.

www.sedex.ro

Comercializeaza gama de echipamente topografice ale concernului Trimble: nivele; sisteme GPS; statii totale; teodolite; distomate; aliniatoare conducte; software.

www.suaconsult.ro

Noul brand al Termoplast va ofera pardoseli calde, precum mocheta, PVC, linoleum si cauciuc, oferind in acelasi timp posibilitate de design personalizat si montaj.

www.floor-obiekta.ro

Import de usi pt. locuinte. Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni interioare.

www.zomko.ro


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Fabricarea placilor, foliilor, tuburilor, profilurilor din material plastic. produse prelucrate de polietilena (PEJD, PEID ) prin extrudare, injectie, suflare, confectionare si granulare.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Reprezentant MEGAMAT. Importator, distribuitor de (montare si service) sisteme de inmagazionare dinamice. Rafturi circulare, depozite lift.

Importator piese de schimb si accesorii pt. toate tipurile de utilaje de constructii, pompe hidraulice, senile complete si subansamble, spituri si dalti, piese din dezmembrari, consumabie, accesorii.

Incarcator frontal, excavator, statie sortare si concasare, linie productie pulberi, compactor, vibrocompactor, greder, spalator pt cariere si balastiere, benzi transportoare.

Fabrica si comercializeaza masini si profile pentru tencuieli, dristi electrice, consumabile, scule si accesorii pt. zidari.

Servicii de terasare si escavare.

Furtunuri industriale, furtunuri apa, furtunuri aer, furtunuri oxigen si acetilena, furtunuri pentru produse petroliere.

Montaj, serviciu tehnic, consultanta si vanzari statii de betoane, statii sortare concasare si masinarii/instalatii prefabricate din beton.

Mecanizare pt. constructii. Comercializare de bunuri de larga folosinta. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Utilaje forestiere. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Utilaje pt. industria de constructii.

Servicii de pavaj. Pietris si nisip pt. constructii. Constructii civile si industriale. Furnizare de utilaj terasier.

Filiala Ardeal. Constructii civile si industriale. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Utilaje pt. industria de constructii.

Echipamente pt. realizare canalizari. Instalatii in constructii.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Utilaje forestiere. Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea. Turnatorie metale. Masini si utilaje pt. agricultura.

Piese turnate si forjate. Utilaj pt. industria metalurgica. Export de masini, utilaje si piese de schimb. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii si confectii metalice de gabarit. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Turnatorie metale. Prelucrari mecanice prin aschiere. Utilaje pt. industria de constructii.

Schele fixe si mobile.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Utilaje pt. constructii. Macarale. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Mecanizare pt. constructii. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri.

Utilaje pt. industria de constructii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Producator de tehnica militara. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Utilaje pt. industria de constructii. Masini-unelte. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Inchiriere de spatii comerciale.

Firma cu capital romano-german, comercializeaza toata gama pieselor de schimb pentru utilaje de constructii, piese de motor si motoare complete noi sau OEM.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web