Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii civile si industriale.

www.alfa-construct.ro

Importator direct de profile din aluminiu pentru amenajari interioare.

 

Betoane si agregate de balastiera.

Furnizare de materiale de constructii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comert cu materiale de constructie.

www.kubi.ro

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie.

www.polariscom.ro

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Caramida pt. constructii. Tigla de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

www.siceram.ro

Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Import sisteme de preluare a apelor pluviale, tabla la rola (Cu, Zn, Al) scule profesionale si utilaje de prelucrat tabla. Productie profile tinichigerie constructii, consultanta si montaj.

Producator: sarma tare mata, sarma moale neagra, sarma zincata, cuie, impletituri sarma, rabitz, plasa sudata, panouri gard bordurate zincate turnate din fonta.

Importator direct Knauf, LB-Knauf, Isover, distribuitor Velux, Bramac, Elpreco, Imcop Teius, Wienerberger Porotherm, Holcim, Tondach, atelier de fasonat fier beton cu utilaje de ultima generatie.

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

Transport materiale de constructie: diferite sorturi de nisip, material lemnos cu auto-basculante de toate tipurile de tonaj, lucrari de excavatie, santuri, taluzari, fundatii. Pret excelent!

Dealer autorizat pt. urmatoarele game de produse: sisteme de invelitori metalice cu acoperire din roca vulcanica "Gerard" garantie 50 de ani, sisteme de drenaj, orice accesorii pentru acoperisuri.

Firma de transport. Comercializeaza: nisip, balast, sorturi. Executa: transport cu autobasculante de 10t, 30t, 40t, excaveaza fundatii, terasari transport moloz, pamant.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Materiale de constructii in cantitati mari la cele mai mici preturi. Import direct la preturi imbatabile ciment, fier beton. Mobila din ratan, bambus, mahon, lemn de cauciuc, tek.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare produse de metalurgie. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Constructii. Servicii de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Prestari de servicii. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert cu materiale de constructie. Constructii din lemn.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comercializare produse de metalurgie. Furnizare de materiale de constructii. Comert metal. Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Producator de materiale de constructii. Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Comercializare en-detail.

Materii prime si materiale pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international.

Armaturi industriale. Robinete, garnituri, supape.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Mobilier urban. Producator de materiale de constructii.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi si porti industriale.

Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Constructii din lemn.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Producator de materiale de constructii. Cuverturi, plapumi, paturi, perne.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web