Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Materii prime si materiale pt. constructii. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

www.bricomat.ro

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international.

 

Furnizare de materiale de constructii. Mobilier urban. Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Importator de materiale de constructii.

Dealer autorizat pt. urmatoarele game de produse: sisteme de invelitori metalice cu acoperire din roca vulcanica "Gerard" garantie 50 de ani, sisteme de drenaj, orice accesorii pentru acoperisuri.

gerard.com.ro

Materiale de constructii, finisaje, structuri, instalatii. Mobilier pe structura metalica. Distributie de produse diverse.

www.metalin.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Producator de materiale de constructii. Cuverturi, plapumi, paturi, perne.

Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.sibtub.ro

Materii prime si materiale pt. constructii.

Mecanizare pt. constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Producator de materiale de constructii. Transport de materiale de constructii. Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Comert cu materiale de constructie.

www.simec.ro

Importator direct Knauf, LB-Knauf, Isover, distribuitor Velux, Bramac, Elpreco, Imcop Teius, Wienerberger Porotherm, Holcim, Tondach, atelier de fasonat fier beton cu utilaje de ultima generatie.

unimat.ro


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Materiale reparatii si intretinere drumuri. Mortare speciale. Sistem de ridicare la cota capace de camin.

Firma Plewa distribuie pe piata romaneasca cosuri de fum Plewa, din samota, izolate sau neizolate, pentru orice sisteme de ardere (seminee, sobe, centrale termice normale sau in condensatie).

Importator direct de profile din aluminiu pentru amenajari interioare.

Producatori de sorturi de balastiera. Sort 0-3 0-4 3-7 7-15 8-16. Cu masinile din cadrul grupului - un parc auto de 20 auto Volvo putem asigura si transportul acestora.

Societate in cadrul careia isi desfasoara activitatea un numar de 15 angajati. Avem o vechime de aproape 4 ani in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare!

Camere frigorifice. Producator vitrine, rafturi frigorifice, accesorii frigorifice, panouri termoizolante, climatizare, ventilatie, containere pt. santier.

Producatori de agregate de cariera: cribluri spalate, piatra sparta, nisip de concasaj, talc, filer.

Betoane si agregate de balastiera.

Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Armaturi industriale.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Armaturi industriale. Comert cu materiale de constructie.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Constructii civile si industriale.

Produse chimice anticorosive. Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Consultanta in afaceri.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor otel-beton. Metal. Furnizare de materiale de constructii. Comert metal. Tabla si produse laminate. Caramida pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Placi de teracota pt. sobe. Izolatori hidro, termici si fonici. Materiale de constructie pt. drumuri.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Utilaje pt. constructii. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Pavaj; pavele beton. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Furnizare de materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Tigla de constructie. Comercializare plasa de sarma.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Caramida pt. constructii.

Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web