Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Distribuitor si comerciant exclusiv zona Ardeal pt. produse din polietilena: saci, pungi, folie solar, folie termocontractibila, folie strech. Servicii de vulcanizare auto.

Producator de piatra ornamentala din calcar de Vistea. Toata gama de placaje din piatra de Vistea pentru interior si exterior, glafuri, trepte, seminee, obiecte ornamentale, obiecte de gradina.

www.decorastone.ro

 

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare produse de metalurgie. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Furnizare de materiale de constructii.

www.argisol.de

Armaturi industriale. Robinete, garnituri, supape.

Producator de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Izolatori hidro, termici si fonici.

Producator de materiale de constructii.

Materiale de constructii in cantitati mari la cele mai mici preturi. Import direct la preturi imbatabile ciment, fier beton. Mobila din ratan, bambus, mahon, lemn de cauciuc, tek.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.lemnconfex.ro

Import sisteme de preluare a apelor pluviale, tabla la rola (Cu, Zn, Al) scule profesionale si utilaje de prelucrat tabla. Productie profile tinichigerie constructii, consultanta si montaj.

Firma de transport. Comercializeaza: nisip, balast, sorturi. Executa: transport cu autobasculante de 10t, 30t, 40t, excaveaza fundatii, terasari transport moloz, pamant.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.procema.ro

Solutii complete pentru depozitare, rafturi profesionale pentru depozite si solutii complente pentru depozitare marfa: proiectare depozit, executare si montaj rafturi metalice.

www.promanromania.ro/

Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Producator de faianta.

www.sanex.ro

Furnizare de materiale de constructii. Mobila. Cherestea. Productie/comercializare saltele cu arcuri.

www.stilrom.com

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Transport materiale de constructie: diferite sorturi de nisip, material lemnos cu auto-basculante de toate tipurile de tonaj, lucrari de excavatie, santuri, taluzari, fundatii. Pret excelent!


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Producator: sarma tare mata, sarma moale neagra, sarma zincata, cuie, impletituri sarma, rabitz, plasa sudata, panouri gard bordurate zincate turnate din fonta.

Comert cu materiale de constructii. Distribuitor: Rigips, Swisspor, Ruukki, Trilak, Isover, Tondach, Isoline, Schiedel, Leier, Masterplast, Holcim, Ceresit, Kaindl. Importator: R?–FIX-Austria.

Firma Plewa distribuie pe piata romaneasca cosuri de fum Plewa, din samota, izolate sau neizolate, pentru orice sisteme de ardere (seminee, sobe, centrale termice normale sau in condensatie).

Importator direct de profile din aluminiu pentru amenajari interioare.

Producatori de sorturi de balastiera. Sort 0-3 0-4 3-7 7-15 8-16. Cu masinile din cadrul grupului - un parc auto de 20 auto Volvo putem asigura si transportul acestora.

Comercializam diferite materiale de constructii: sisteme de garduri Dirickx (panou de gard, porti industriale autoportante), sindrile bituminoase, produse bituminoase Sopro, accesorii pt. acoperis.

Betoane si agregate de balastiera.

Zidarii, tencuieli mecanizate de ultima generatie. Finisaje, tencuieli mecanizate si manuale, gresie, faianta.

Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Produse din cauciuc. Servicii de constructie si amenajare terenuri practicare sporturi. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase. Materiale de constructie pt. drumuri. Echipamente si produse pt. parcuri de distractii.

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Producator de materiale de constructii. Azbociment. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton. Izolatori hidro, termici sifonici.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Consultanta in afaceri.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Servicii in constructie. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Comercializare en-detail.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Materiale si produse refractare. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Producator de materiale de constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Arhitectura peisagistica.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Importator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Pavaj; pavele beton. Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web