Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Prestari de servicii. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Comert cu materiale de constructie. Constructii din lemn.

Comercializare produse de metalurgie. Furnizare de materiale de constructii. Comert metal. Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.comathr.eu

 

Producator de materiale de constructii. Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii.

Materii prime si materiale pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

www.emercom.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi si porti industriale.

www.geplas.ro

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Comert cu materiale de constructie.

Producator de materiale de constructii. Tamplarie din aluminiu.

Betoane si agregate de balastiera. Materiale de constructie pt. drumuri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

www.piro.ro


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Importator direct de profile din aluminiu pentru amenajari interioare.

Societate infiintata in anul 1998. Domeniul principal de activitate este comercializarea si distributia materialelor pentru constructii, amenajari interioare, finisaje.

Camere frigorifice. Producator vitrine, rafturi frigorifice, accesorii frigorifice, panouri termoizolante, climatizare, ventilatie, containere pt. santier.

Consultanta si asistenta tehnica pentru lucrarile de izolatii, executie de lucrari de izolatii, comercializarea materialelor izolatoare, incl. termosisteme fatada. Comercializam termobeton cu EPS.

Betoane si agregate de balastiera.

Fabrica de pavaje si borduri echipat cu tehnologie germana de ultima generatie, capacitate de productie 4000 mp/zi. Producem si comercializam produse corespunzatoare normelor europene, vibropresate.

Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Producator de materiale de constructii.

Armaturi industriale.

Furnizare de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Armaturi industriale. Comert cu materiale de constructie.

Produse chimice anticorosive. Importator de materiale de constructii.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor otel-beton. Metal. Furnizare de materiale de constructii. Comert metal. Tabla si produse laminate. Caramida pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie.

Furnizare de materiale de constructii. Utilaje pt. constructii. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Furnizare de materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Comercializare de faianta si gresie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Caramida pt. constructii.

Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Producator de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Materii prime si materiale pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Caramida pt. constructii. Tigla de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Materii prime si materiale pt. constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de materiale de constructii. Aprovizionare cu materiale de constructii. Importator de faianta si gresie. Instalatii in constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Betoane si agregate de balastiera. Producator de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Prelucrari mecanice prin aschiere. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Armaturi industriale.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international de marfa.

Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web