Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Radiatoare si convectoare. Mecanica fina.

Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Constructii si confectii metalice de gabarit. Furnizor pt. industria energetica. Utilaj pt. industria metalurgica.

www.comelf.ro

 

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Prestari de servicii. Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-gros a produselor industriale. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii-montaj.

Echipamente si instalatii pt. persoane cu handicap locomotor. Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier pt. gradina.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Filtre de aer.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Produse din piatra de rau pt. constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Debitare (taiere) cu laser pt. confectii metalice. Masini si echipamente pt. slefuit lemn. Rafturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Vopsitorie in camp electrostatic.

Confectii metalice: porti, garduri, grilaje, scari interioare/exterioare, copertine acoperite cu policarbonat, constructii metalice.

www.marck.home.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice. Mobila pt. uz didactic.

Turnatorie metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Laminari de metale. Mobilier pt. gradina. Confectii din piele. Producator de perii industriale din sarma. Productie de echipamente de protectie.

www.rapid.bn.ro

Pompe de injectie - service, reconditionare, comercializare. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Productie de adezivi si derivate ale acestora. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Constructii metalice; Hale industriale; Cupole; Tamplarie din aluminiu; Pereti cortina.

Comercializeaza peste 3000 repere pentru masini de debitare tabla.

Firma noastra produce si monteaza imobile cu structura din lemn. Locuinte permanente, case de vacanta, sedii de firma panelizate cu structura din lemn, imobile cunoscute sub denumirea de case America.

Confectii metalice de orice fel, instalatii pe gaz, termice si sanitare.

Productia de motoare generatoare si transformatoare electrice, mobilier pentru scoli, universitati, magazine, baruri, restaurante, productia de masini si utilaje agricole, constructii metalice.

Reprezentanta Bosch in Cluj-Napoca va pune la dispozitie o gama variata de scule Bosch pentru afacerea dumneavoastra.

Executam balustrade decorative din: inox, sticla, insertii de lemn. Maini curente din inox. Garduri si porti executate din fier si fier forjat.

Constructii case din lemn rotund, case din busteni, case din barne, pensiuni turistice, cabane, casute de gradina, mobilier de gradina, foisoare, balansoare, mese si banci realizate in stil rustic.

Specializata in dezvoltarea de proiecte antreprenoriale in domeniul real estate in general si in consultanta de solutii tehnice si financiare.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse metalice din fier forjat sau inox: porti, balustrade, garduri precum si alte confectii metalice la comanda.

Productie plase metalice bordurate si sudate.

De-a lungul celor peste 10 ani de existenta, firma noastra a activat cu precadere in domeniul constructiilor metalice. Avem o experienta bogata in fabricarea si montarea structurilor metalice.

Fabricarea de porti din grilaj sau fier forjat, gratare industriale orizontale si verticale, trepte de scari, garduri. Compania lucreaza cu seriozitate si profesionalism.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Aranjamente si amenajari interioare. Etansari.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Mobilier din fier forjat - productie.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente de ridicat.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Placi din policarbonat pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert metal. Mobilier pe structura metalica. Comert cu materiale de constructie. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Instalatii pt. constructii - montaj.

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice. Materii prime si materiale pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Betoane si agregate de balastiera.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Laborator. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Tablouri si panouri electrice.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari de metale in vederea sudarii. Operatiuni de de presare la rece a tablei.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte.

Comert cu produse de uz general. Comert en-gros. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu.

Constructii civile si industriale. Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii in constructii. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Materiale si produse refractare. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie civila.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web