Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
38 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Distribuitor exclusiv Tecumseh Power International. Motoare termice utilitare cu puteri intre 3 si 22 HP. Transmisii. Pompe hidraulice. Garantie si piese de schimb. Consumabile. Reparatii utilaje.

www.pelasmotor.ro

Cel mai mare importator de oteluri inoxidabile din Romania. Asiguram calitate, preturi negociate corect, transport direct la client.

www.italinox.ro

 

Companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala cat si piata de retail.

www.according.ro/

Livreaza si instaleaza/monteaza echipamente de climatizare, ventilatie si aer conditionat, atat pentru persoane fizice (locuinte) cat si pentru companii, spatii industriale de productie.

Izolatii termice a locuintelor.

www.angtherm.ro

Firma producatoare de pavele, borduri, rigole si boltari de cea mai buna calitate cu executie in doua tipuri de tehnologii: vibrocomprimate si vibropresate.

Consultanta in alegerea optima a solutiilor in constructii direct la dvs in santier. Expertiza la santier cu privire la stadiul lucrarii si etapele de urmat. Asistenta gratuita la santier.

www.bricopoint.ro

Tigla de constructie. Caramida pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.ceramica-iasi.ro

Comert cu materiale de constructie. Importator de materiale de constructii.

Chit pt. utilizare in gospodarii. Poliuretan. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Companie care are ca scop promovarea si comercializarea de sisteme solare, nepoluante. Societatea este distribuitor exclusiv in Iasi pentru panouri solare Sieline-Siemens Technik.

www.devonenergy.ro

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

www.etm.ro

Caramida pt. constructii.

Izolatii termice si hidroizolatii.

Sisteme de incalzire a locuintelor. Sisteme de incalzire a halelor/spatiilor de productie industriala.

Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

www.iasisting.ro

Pavaj; pavele beton. Comert cu materiale de constructie.

Hidroizolatii si termoizolatii, lucrari speciale de izolatii; constructii, consolidari, modernizari; comercializare membrane bituminoase Pluvitec; pardoseli speciale; tamplarie PVC.

www.itels.ro

Confectii si profile din aluminiu. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Echipamente electrice de incalzire centrala. Import/export de centrale termice.

Panouri termoizolante. Tabla. Electrice. Telecomunicatii si IT&C.

www.dtc.lx.ro

Panouri sandwich.

www.dtctrust.ro

Izolatori hidro, termici si fonici. Acoperiri sindrila si bituminoase.

Executie lucrari de hidroizolatii (terase, fundatii, podiri rutiere, rezervoare si bazine) cu membrane termosudabile import Italia.

www.primaconstruct.ro

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Producator de materiale de constructii.

Hidroizolatii hale, terase blocuri, terase circulabile si necirculabile.

Importam adezivi, rasini, grunduri, lacuri profesionale pt. parchet SLC Kerakoll Italia. Montam si finisam parchet masiv.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Importator de materiale de constructii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizam scari de interior din lemn. Mobilier din fier forjat - productie. Instrumente si echipamente electronice. Producator de flanse.

www.termoelectric.ro

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

www.termoproiect.ro

Productia de cochilii din poliuretan, productia de conducte si elemente preizolate cu spuma poliuretanica.

thic.ro

Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Distribuitor national de tractoare si utilaje agricole. Betoane si agregate de balastiera. Transport specializat si agabaritic. Constructii civile si industriale. Mecanizare pt. constructii. Utilaje.

Producator canale turnate din fonta pt. instalatii canalizare stradala si gradina, pt. inst. gaz, borne stradale pt inst. electrice, borduri stradale cu scurgere in reteaua de canalizare.

www.turnomex.ro

Materii prime si materiale pt. constructii.


Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Sisteme profesionale de acoperisuri, sisteme de incalzire in pardoseala, filtre magnetice anticalcar, sisteme de aspiratie centrala, ambalaje din carton ondulat.

Va oferim scule si accesorii pt. hidroizolatii sub marca Koma Polonia. Prin intermediul nostru achizitionati arzatoare si accesorii pentru hartia de asfaltat la pret de producator.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Aranjamente si amenajari interioare. Etansari.

Izolatii termice si hidroizolatii. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Acoperiri sindrila si bituminoase.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Cupole si acoperisuri. Intretinere si reparatii in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Comert cu materiale de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Tigla de constructie. Cupole si acoperisuri. Constructii civile si industriale.

Tigla de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web