Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Producator de materiale de constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii conexe in arhitectura. Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii civile.

 

Producator de materiale de constructii.

Comercializam o gama variata de materiale de constructii, adezivi, sisteme de acoperire. Societatea presteaza, de asemenea, servicii de nivelare, decolmatare santuri, demolari constructii vechi.

Executam lucrari de constructii, consolidare, reparatii, amenajari interioare, izolatii termice, decoratiuni exterioare.

www.credit-imob.ro

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Import/export de centrale termice. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii pt. constructii. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Aer conditionat.

www.elsantermo.ro

Producator tamplarie PVC marca REHAU cu feronerie Roto. Executam ferestre si usi din PVC cu 3, 5 si 6 camere de aer intr-o gama variata de culori. Pachetul standard include: inchidere multipunct antiefractie; piesa anti-actionare gresita; sistem microventilatie; sticla Float+Low-E cu gaz argon; transport si montaj gratuit. Oferim garantie 5 ani pentru profile, feronerie, sticla si montaj.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii.

Instalatii exterioare pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice.

Servicii de prelucrare a marmurei.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.meridianbt.ro

Exploatarea, prelucrarea si comercializarea nisipurilor silicioase si a bilelor de silex. Productia de mortare uscate. Producator cu Sistemul de Management al Calitatii certificat SR EN ISO 9001:2001.

www.mindo.ro

Bitum si materii prime pt. asfalt. Materiale compozite pt. utilizari industriale.

Comercializare en-gros de articole sanitare. Comert en-gros cu aparate electrice. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii de incalzire locuinte. Becuri, iluminat stradal si particular.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Importator de materiale de constructii.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Hidroizolatii si termoizolatii, lucrari speciale de izolatii; constructii, consolidari, modernizari; comercializare membrane bituminoase Pluvitec; pardoseli speciale; tamplarie PVC.

Executie lucrari de hidroizolatii (terase, fundatii, podiri rutiere, rezervoare si bazine) cu membrane termosudabile import Italia.

Sisteme profesionale de acoperisuri, sisteme de incalzire in pardoseala, filtre magnetice anticalcar, sisteme de aspiratie centrala, ambalaje din carton ondulat.

Va oferim scule si accesorii pt. hidroizolatii sub marca Koma Polonia. Prin intermediul nostru achizitionati arzatoare si accesorii pentru hartia de asfaltat la pret de producator.

Hidroizolatii hale, terase blocuri, terase circulabile si necirculabile.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Aranjamente si amenajari interioare. Etansari.

Izolatii termice si hidroizolatii. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

Izolatii termice a locuintelor.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Acoperiri sindrila si bituminoase.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Tigla de constructie. Caramida pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Cupole si acoperisuri. Intretinere si reparatii in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Comert cu materiale de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Tigla de constructie. Cupole si acoperisuri. Constructii civile si industriale.

Tigla de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Chit pt. utilizare in gospodarii. Poliuretan. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Constructii civile si industriale. Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii in constructii. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Materiale si produse refractare. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Izolatii termice si hidroizolatii.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert cu produse de uz general.

Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Constructii civile si industriale. Constructii si arhitectura. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Izolatori hidro, termici si fonici. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Constructie civila. Materiale pt. finisaje in constructii.

Tigla de constructie.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Izolatii termice si hidroizolatii. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Izolatori hidro, termici si fonici. Acoperiri sindrila si bituminoase.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de ambalaje.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Furnizare de materiale de constructii.

Caramida pt. constructii. Tigla de constructie. Panificatie. Comercializare en-detail produse alimentare.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web