Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 60 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Aranjamente si amenajari interioare. Etansari.

Izolatii termice si hidroizolatii. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale.

 

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Acoperiri sindrila si bituminoase.

www.anmir.ro

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate.

Furnizare de materiale de constructii.

Va oferim scule si accesorii pt. hidroizolatii sub marca Koma Polonia. Prin intermediul nostru achizitionati arzatoare si accesorii pentru hartia de asfaltat la pret de producator.

www.koma.zgora.pl/en/

Materiale de constructie pt. drumuri. Cherestea. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii. Prelucrare lemn. Cariera de exploatare materiale de constructie. Constructii din lemn. Betoane si agregate de balastiera. Pietris si nisip pt. constructii.

www.calcarul.ro

Producator de pietre pt. pavaj. Betoane si agregate de balastiera. Pavaj; pavele beton.

Materii prime si materiale pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii-montaj.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Comert en-detail. Comert cu materiale de constructie. Combustibil solid - lemn, carbune. Furnizare de materiale de constructii.

Magazin de obiecte de arta. Comercializare produse din ceramica. Scoala populara de arta. Arta populara, etnografie si folclor.

Betoane si agregate de balastiera. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie.

Prelucrare lemn. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Tigla de constructie. Cupole si acoperisuri. Constructii civile si industriale.

Furnizare de materiale de constructii.

www.dedeman.ro

Constructie de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

www.drumurisv.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Productie pavele vibropresate si boltari.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii civile si industriale. Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii in constructii. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Materiale si produse refractare. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Constructie civila. Instalatii si echipamente. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii. Servicii de constructie.

www.ramona.ro

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Firma ce fabrica si comercializeaza seminee si barbeque precum si o gama larga de accesorii pentru utilizarea, conservarea si buna intretinere a acestora.

Furnizare de materiale de constructii. Azbociment. Furnizor otel-beton. Comert cu materiale de constructie. Comercializare cartofi/alte plante tehnice.

Servicii de proiectare pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Rent-a-car, inchiriere auto pt. toate gusturile si bugetele. Servicii in constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Comert en-gros a materialelor de constructie. Caramida pt. constructii. Transport rutier intern de marfa.

Producator de pietre pt. pavaj.

www.pavimentesrl.ro

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Producator/furnizor de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii de incalzire electrice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Europaleti din lemn. Prelucrare lemn. Producator de materiale de constructii.

Executari de constructii generale, cu sau fara materiale proprii. Materiale de constructii, la preturi mai mici.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Confectii si profile din aluminiu. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Producator de ceramica. Comercializare produse din ceramica. Arta populara, etnografie si folclor.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Izolatori hidro, termici si fonici. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Constructie civila. Materiale pt. finisaje in constructii.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Companie cu o experienta de peste 10 ani in mediul de afaceri, avand ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru constructii si amenajari.

www.rufster.ro

Producator pavele, borduri si elemente din beton vibropresat. Capacitate mare de productie (~ 400mp/zi). Gama variata de modele si culori.

www.pavimentesrl.ro

Productie stiplex. Placi din policarbonat pt. constructii. Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Materiale publicitate.

www.pleximet.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Furnizare de materiale de constructii. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Importator de materiale de constructii. Acoperiri sindrila si bituminoase. Furnizor otel-beton.

www.rai88.ro

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Importator de materiale de constructii.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.


1 - 50 din 60
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web