Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Pavaj; pavele beton. Pardoseli pt. constructii industriale.


Recomandari: 49 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Hidroizolatii termosudabile cu materiale Italia numai cu armatura pe baza de poliester. Garantia lucrarii este de 10 ani. Preturile foarte avantajoase.

Hidroizolatii si termoizolatii, lucrari speciale de izolatii; constructii, consolidari, modernizari; comercializare membrane bituminoase Pluvitec; pardoseli speciale; tamplarie PVC.

 

Executie lucrari de hidroizolatii (terase, fundatii, podiri rutiere, rezervoare si bazine) cu membrane termosudabile import Italia.

Sisteme profesionale de acoperisuri, sisteme de incalzire in pardoseala, filtre magnetice anticalcar, sisteme de aspiratie centrala, ambalaje din carton ondulat.

Hidroizolatii hale, terase blocuri, terase circulabile si necirculabile.

Comercializam toata gama de produse chimice de la Italchimica SRL, rasini epoxidice, poliuretanice, epoxi-ciment, poliuretan-ciment, poliurea, etc, aplicare profesionala si asistenta specializata.

Executa lucrari de hidroizolatii pe terase (blocuri), hale, fundatii. Hidroizolatii pe suprafete inclinate, curbate. Lucrari de constructii case, vile.

Prestari servicii alpinism utilitar.

Constructii textile. Copertine si parasolare personalizate. Reclama pe suport textil.

Izolatii termice a locuintelor.

Produce si inchiriaza echipamente pentru constructii: schele metalice fatada, turnuri mobile, esafodaje, cofraje, stante manuale de taiat, chei manuale de fasonat otel-beton. Schele fixe si mobile. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Acoperiri sindrila si bituminoase. Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Distributie si comert cu ridicata. Echipamente si materiale de protectia muncii. Comercializare de echipamente de protectie. Imbracaminte de protectie. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti.

Productie publicitara. Agentie de publicitate. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate. Materiale promotionale. Strategie de imagine. Tiparituri. Invitatii si decoratiuni pt. ocazii speciale. Productie calendare. Productie felicitari.

Producator polistiren expandat ignifug pentru constructii. Produse din polistiren. Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Materii prime si materiale pt. constructii.

Tigla de constructie. Caramida pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Boltari pt. constructii. Caramida pt. constructii.

Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii. Servicii de constructie.

Producator, distributie si montaj tigla metalica, constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, depozit materiale pentru constructii si finisaje. Panouri Sandwich. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Member of Uzingroup Romania. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Sudura pt. acoperiri metalice si hale. Utilaje si echipamente petrochimice. Utilaj pt. industria metalurgica.

Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii. Comercializare de faianta si gresie. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Cupole si acoperisuri. Intretinere si reparatii in constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Tigla de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Chit pt. utilizare in gospodarii. Poliuretan. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

Hidroizolatii profesionale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice si hidroizolatii.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Izolatii termice si hidroizolatii.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii speciale. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Constructii si reparatii termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Producator blocuri pentru zidarie din beton cu agregate usoare (boltari). Executie termoizolatii exterioare cu polistiren. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor. Fatade si finisaje in constructii.

Producator sisteme de acoperis, tigla metalica tip Grestroof cu inaltime ondulatie 42 mm. Producator tabla cutata zincata, vopsita, tabla ondulata, zincata, vopsita. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Elemente pt. acoperisuri din tabla.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert cu produse de uz general.

Constructii-montaj.

Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Izolatori hidro, termici si fonici. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii speciale. Constructii si reparatii termice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Cupole si acoperisuri.

Constructii civile si industriale. Constructii si arhitectura. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Reparatii siderurgice, montaj si constructie. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor.

Hale industriale, tigla metalica, sisteme de scurgere, tabla cutata, produse Weckman fabricate in Finlanda. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla.

Lider in sisteme de acoperis: producator tigla metalica tip Lider, accesorii. Sisteme de scurgere.

Comert cu materiale de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare.

Sisteme de acoperis, tigla metalica. Distribuitor si constructor autorizat Lindab. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Constructii. Servicii de constructie.

Tigla de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web