Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
39 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Compania ofera servicii de consultanta pt. management si vanzari, training pt. vanzari si implementare/utilizare CRM, audit intern integrat calitate, mediu, sanatate si securitate in munca.

Servicii de consultanta clientilor din sectorul privat si public. RELIANS inseamna astazi peste 50 de proiecte finantate a caror valoare totala depaseste 75 de milioane de euro.

www.relians.ro

 

Agentia ofera la standarde europene servicii de consultanta, investigatii si filaj. Colaboram cu renumite cabinete de avocatura, cabinete ale notarilor publici, psihologi, experti in diverse domenii.

Reorganizarea manageriala a unor companii specializate in produse de uz industrial, productie sau distributie. Implementarea si certificarea unor sisteme de managementul calitatii, mediului.

www.anisconsulting.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Decameron ofera un spectru larg de servicii, putand furniza clientilor sai solutii complexe pentru dezvoltare, incluzand asistenta in identificarea proiectelor si surselor de finantare.

www.decameron-wap.com

Ofera servicii de proiectare, consultanta si executie in Protectia Mediului. Gestionarea deseurilor (cf. Legii 211/2011).

www.comesagroup.ro

Consultanta in managementul proiectelor: concepere si elaborare proiecte, implementare proiecte, instruire in managementul proiectelor. Directing your business to succes!

www.conexconsulting.ro

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta in management; consultanta financiara; implementare sisteme de management al calitatii; analiza diagnostic generala a firmei in contextul aderarii la UE; rentabilizarea firmei.

www.warter.ro

Informatii actualizate in timp real, bine sintetizate si organizate, ceea ce face site-ul foarte usor de parcurs. Contine cele mai complexe calculatoare de credit.

www.credite-auto.ro

Consultanta si mandat in contracte de credit si asigurari; distributie software si hardware; mandatat TBICredit; distribuitor software financiar-contabil Pionier.

Consultanta personala.

www.edurom.ro

Consultanta.

www.epc2007.ro

Proiectare asistata de calculator. Consultanta.

www.eurocad.ro

Lichidator societati comerciale. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.expertlichidator.ro

Societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala. Organizatia noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Misiunea noastra este de a ajuta afacerile clientilor nostri sa se dezvolte durabil si sa devina cat mai profitabile, oferind servicii financiar contabile la un inalt nivel de profesionalism, corectitudine si promtitudine.

www.expertmind.ro

Activitati contabile, consultanta financiara.

www.exprom.ro

Consultanta pentru intermedieri imobiliare pentru cartiere rezidentiale, marketing, consultanta in privinta creditelor bancare.

Credit finantare/refinantare. Credite proiecte nevoi personale, auto, imobiliare, ipotecare, IMM, PFA, PFI, card investitii, grant fonduri nerambursabile, masura sapard, analiza imprumuturi.

f-m.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Compania isi desfasoara activitatea in sectorul consultantei in afaceri, legale, proiecte fonduri structurale, marketing si relatii publice, asistenta in licitatii publice nationale si internationale.

www.gpconsulting.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in initierea si dezvoltarea unei afaceri, conceperea si implementarea unui plan de afaceri, consultanta in marketing, consultanta juridica si financiar-contabila.

Intermedieri, consultanta financiara, consultanta de afaceri, consultanta bancara, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii de piata, marketing.

www.mcmconsulting.ro

Consultanta in afaceri. Servicii de infiintare de persoane juridice. Registrul Comertului.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.pimmiasi.ro

Consultanta de afaceri si management de proiect.

Consultanta. Consultanta in afaceri. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Sondaje de marketing si studii de piata.

www.relians.ro

Consultanta in afaceri.

www.sinergis.3x.ro

Consultanta personala. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Consultanta.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

www.termoproiect.ro

Va oferim consultanta in accesarea de fonduri rambursabile si nerambursabile provenite din programe sau alte surse de finantare.

www.timconsult-expert.ro

Servicii de intermediere companiilor interesate sa stabileasca relatii economice sau sa-si promoveze produsele si serviciile in Moldova si Ucraina. Participari la tirguri&expozitii - informatii complete.

www.tbk.ro

Consultanta personala.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Agentia Imobiliara START - Piatra Neamt pentru oferta detaliata si oportunitati de afaceri in Piatra Neamt.

Consiliere in vederea obtinerii de finantare in sistem leasing.

Intermedieri imobiliare.

Societate profesionala de activitati juridice. Consultanta juridica, redactare contracte in orice domeniu, actiuni, cereri, aparari in instanta in domeniu comercial, fiscal, dreptul muncii si afaceri.

Adprofiles. Ltd Romania va asista in relatia cu Romania, crearea unei companii, investiti in Romania, imobiliare, contabilitate, tace, publicitate, banci.

Consultanta in domeniul calitatii ISO 9001 si consultanta HACCP.

Servicii consultanta pentru afaceri, intermedieri imobiliare, traduceri si interpretariat.

Oferim gratuit servicii de consultanta si intermediere credite, leasing si asigurari.

Ofera servicii de intermediere financiara si consultanta de specialitate in domeniu. CREDAS mai ofera servicii resurse umane, gestionare carnete de munca, evidenta personal, recrutare.

Consultanta in afaceri. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de turism.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web