Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Vaslui activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

 

Consultanta si brokeraj in asigurari. Import si export de autovehicule. Consultanta financiar-bancara; audit.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Servicii de recuperare de debite si datorii.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Agentia Imobiliara START - Piatra Neamt pentru oferta detaliata si oportunitati de afaceri in Piatra Neamt.

Consultanta in managementul proiectelor: concepere si elaborare proiecte, implementare proiecte, instruire in managementul proiectelor. Directing your business to succes!

Intermedieri, consultanta financiara, consultanta de afaceri, consultanta bancara, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii de piata, marketing.

Servicii de consultanta clientilor din sectorul privat si public. RELIANS inseamna astazi peste 50 de proiecte finantate a caror valoare totala depaseste 75 de milioane de euro.

Consultanta de afaceri si management de proiect.

Consultanta in management; consultanta financiara; implementare sisteme de management al calitatii; analiza diagnostic generala a firmei in contextul aderarii la UE; rentabilizarea firmei.

Consultanta si mandat in contracte de credit si asigurari; distributie software si hardware; mandatat TBICredit; distribuitor software financiar-contabil Pionier.

Agentia ofera la standarde europene servicii de consultanta, investigatii si filaj. Colaboram cu renumite cabinete de avocatura, cabinete ale notarilor publici, psihologi, experti in diverse domenii.

Consultanta in initierea si dezvoltarea unei afaceri, conceperea si implementarea unui plan de afaceri, consultanta in marketing, consultanta juridica si financiar-contabila.

Reorganizarea manageriala a unor companii specializate in produse de uz industrial, productie sau distributie. Implementarea si certificarea unor sisteme de managementul calitatii, mediului.

Consultanta pentru intermedieri imobiliare pentru cartiere rezidentiale, marketing, consultanta in privinta creditelor bancare.

Activitati contabile, consultanta financiara.

Servicii de intermediere companiilor interesate sa stabileasca relatii economice sau sa-si promoveze produsele si serviciile in Moldova si Ucraina. Participari la tirguri&expozitii - informatii complete.

Expertize contabile si tehnice. Asistenta si consultanta in afaceri. Organizarea si conducerea contabilitatii, avizarea bilanturilor contabile. Studii de fezabilitate, audit financiar-contabil.

Credit finantare/refinantare. Credite proiecte nevoi personale, auto, imobiliare, ipotecare, IMM, PFA, PFI, card investitii, grant fonduri nerambursabile, masura sapard, analiza imprumuturi.

Intermedieri diverse, comert.

Compania isi desfasoara activitatea in sectorul consultantei in afaceri, legale, proiecte fonduri structurale, marketing si relatii publice, asistenta in licitatii publice nationale si internationale.

Informatii actualizate in timp real, bine sintetizate si organizate, ceea ce face site-ul foarte usor de parcurs. Contine cele mai complexe calculatoare de credit.

isoAssist este o aplicatie dedicata mentinerii inregistrarilor unui SMC (Sistem de Management al Calitatii) conform standardului SR EN ISO 9001:2001.

Companie cu experienta ce ofera consultanta in absorbtia Fondurilor structurale si de coeziune. Consultanta, seminarii si training-uri. Solutii europene pentru afacerea ta!

Infiintari societati, persoane fizice autorizate, asociatii, asociatii familiale, declarari puncte de lucru, cesiuni, recodificari conform CAEN 2008, autorizari, retragere administrator.

Companie specializata in analiza si evaluarea de bunuri in vederea garantarii creditelor bancare, asigurare/reasigurare, leasing, reevaluare in contabiliate, tranzactionare pe piata de specialitate.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Acte auto. Vanzari, cumparari, inmatriculari, radieri, asigurari.

Decameron ofera un spectru larg de servicii, putand furniza clientilor sai solutii complexe pentru dezvoltare, incluzand asistenta in identificarea proiectelor si surselor de finantare.

Va oferim consultanta in accesarea de fonduri rambursabile si nerambursabile provenite din programe sau alte surse de finantare.

Compania ofera servicii de consultanta pt. management si vanzari, training pt. vanzari si implementare/utilizare CRM, audit intern integrat calitate, mediu, sanatate si securitate in munca.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Expert contabil. Auditor financiar. Consultant fiscal. Lichidari judiciare sau reorganizare. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului. Lichidator societati comerciale. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Contabilitate .

Servicii de turism.

Contabil. Consultanta in afaceri.

Lichidator societati comerciale.

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Consultanta.

Agentie de asigurari. Consultanta si brokeraj in asigurari. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului. Consultanta in afaceri. Consultanta personala.

Servicii juridice de mediere amiabila a conflictelor.

Consultanta in afaceri. Consultanta.

Evaluari si expertize. Evaluari. Lichidator societati comerciale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web