Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
27 companii din judetul Suceava activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Consultanta in afaceri. Servicii de proiectare arhitectonica.

www.reval.ro

Ofera servicii de intermediere financiara si consultanta de specialitate in domeniu. CREDAS mai ofera servicii resurse umane, gestionare carnete de munca, evidenta personal, recrutare.

www.credas.eu

 

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta personala.

Consultanta in afaceri. Consultanta in domeniul relatiilor comerciale internationale. Consultanta juridica si reprezentare.

Consultanta in domeniul turismului. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Fundatie. Consultanta in afaceri. Organizator targuri si manifestari expozitionale. Agentie de dezvoltare a antreprenoriatului.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.immsv.ro

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Societate profesionala de activitati juridice. Consultanta juridica, redactare contracte in orice domeniu, actiuni, cereri, aparari in instanta in domeniu comercial, fiscal, dreptul muncii si afaceri.

Consiliere in vederea obtinerii de finantare in sistem leasing.

Intermedieri imobiliare.

Oferim gratuit servicii de consultanta si intermediere credite, leasing si asigurari.

www.gxy.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in afaceri. Evaluari. Studii de fezabilitate; analize tehnice.

www.luanli.com.ro

Contabilitate pe calculator si declaratii fiscale. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

Servicii de traducere. Consultanta. Telecomunicatii mobile. Interventii specializate asupra echipamentelor de climatizare auto. Comerciant si distribuitor autovehicule.

www.decodare.ro

Servicii consultanta pentru afaceri, intermedieri imobiliare, traduceri si interpretariat.

www.profitconsult.ro

Consultanta. Consultanta in afaceri. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Sondaje de marketing si studii de piata.

Consultanta in afaceri. Servicii de proiectare arhitectonica.

www.reval.ro

Public relations. Protocol. Restaurant. Spatii/servicii de cazare in vila de lux.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Neamt, Botosani, Bistrita-Nasaud, Iasi ).

Agentia Imobiliara START - Piatra Neamt pentru oferta detaliata si oportunitati de afaceri in Piatra Neamt.

Consultanta in managementul proiectelor: concepere si elaborare proiecte, implementare proiecte, instruire in managementul proiectelor. Directing your business to succes!

Intermedieri, consultanta financiara, consultanta de afaceri, consultanta bancara, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii de piata, marketing.

Servicii de consultanta clientilor din sectorul privat si public. RELIANS inseamna astazi peste 50 de proiecte finantate a caror valoare totala depaseste 75 de milioane de euro.

Consultanta de afaceri si management de proiect.

Consultanta in management; consultanta financiara; implementare sisteme de management al calitatii; analiza diagnostic generala a firmei in contextul aderarii la UE; rentabilizarea firmei.

Consultanta si mandat in contracte de credit si asigurari; distributie software si hardware; mandatat TBICredit; distribuitor software financiar-contabil Pionier.

Agentia ofera la standarde europene servicii de consultanta, investigatii si filaj. Colaboram cu renumite cabinete de avocatura, cabinete ale notarilor publici, psihologi, experti in diverse domenii.

Consultanta in initierea si dezvoltarea unei afaceri, conceperea si implementarea unui plan de afaceri, consultanta in marketing, consultanta juridica si financiar-contabila.

Reorganizarea manageriala a unor companii specializate in produse de uz industrial, productie sau distributie. Implementarea si certificarea unor sisteme de managementul calitatii, mediului.

Adprofiles. Ltd Romania va asista in relatia cu Romania, crearea unei companii, investiti in Romania, imobiliare, contabilitate, tace, publicitate, banci.

Consultanta pentru intermedieri imobiliare pentru cartiere rezidentiale, marketing, consultanta in privinta creditelor bancare.

Not available.

Activitati contabile, consultanta financiara.

Servicii de intermediere companiilor interesate sa stabileasca relatii economice sau sa-si promoveze produsele si serviciile in Moldova si Ucraina. Participari la tirguri&expozitii - informatii complete.

Consultanta in domeniul calitatii ISO 9001 si consultanta HACCP.

Credit finantare/refinantare. Credite proiecte nevoi personale, auto, imobiliare, ipotecare, IMM, PFA, PFI, card investitii, grant fonduri nerambursabile, masura sapard, analiza imprumuturi.

Compania isi desfasoara activitatea in sectorul consultantei in afaceri, legale, proiecte fonduri structurale, marketing si relatii publice, asistenta in licitatii publice nationale si internationale.

Informatii actualizate in timp real, bine sintetizate si organizate, ceea ce face site-ul foarte usor de parcurs. Contine cele mai complexe calculatoare de credit.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Executor judecatoresc. Activitati specifice de executare silita.

Decameron ofera un spectru larg de servicii, putand furniza clientilor sai solutii complexe pentru dezvoltare, incluzand asistenta in identificarea proiectelor si surselor de finantare.

Va oferim consultanta in accesarea de fonduri rambursabile si nerambursabile provenite din programe sau alte surse de finantare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web