Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Adprofiles. Ltd Romania va asista in relatia cu Romania, crearea unei companii, investiti in Romania, imobiliare, contabilitate, tace, publicitate, banci.

www.adprofilesltd.com

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

 

Consultanta in afaceri. Consultanta pt. management.

Consultanta in afaceri.

Consultanta in asigurari.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Lichidator societati comerciale.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in afaceri.

Consultanta in domeniul calitatii ISO 9001 si consultanta HACCP.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Agentia Imobiliara START - Piatra Neamt pentru oferta detaliata si oportunitati de afaceri in Piatra Neamt.

Consultanta in managementul proiectelor: concepere si elaborare proiecte, implementare proiecte, instruire in managementul proiectelor. Directing your business to succes!

Intermedieri, consultanta financiara, consultanta de afaceri, consultanta bancara, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii de piata, marketing.

Servicii de consultanta clientilor din sectorul privat si public. RELIANS inseamna astazi peste 50 de proiecte finantate a caror valoare totala depaseste 75 de milioane de euro.

Consiliere in vederea obtinerii de finantare in sistem leasing.

Consultanta de afaceri si management de proiect.

Consultanta in management; consultanta financiara; implementare sisteme de management al calitatii; analiza diagnostic generala a firmei in contextul aderarii la UE; rentabilizarea firmei.

Consultanta si mandat in contracte de credit si asigurari; distributie software si hardware; mandatat TBICredit; distribuitor software financiar-contabil Pionier.

Agentia ofera la standarde europene servicii de consultanta, investigatii si filaj. Colaboram cu renumite cabinete de avocatura, cabinete ale notarilor publici, psihologi, experti in diverse domenii.

Intermedieri imobiliare.

Consultanta in initierea si dezvoltarea unei afaceri, conceperea si implementarea unui plan de afaceri, consultanta in marketing, consultanta juridica si financiar-contabila.

Reorganizarea manageriala a unor companii specializate in produse de uz industrial, productie sau distributie. Implementarea si certificarea unor sisteme de managementul calitatii, mediului.

Societate profesionala de activitati juridice. Consultanta juridica, redactare contracte in orice domeniu, actiuni, cereri, aparari in instanta in domeniu comercial, fiscal, dreptul muncii si afaceri.

Consultanta pentru intermedieri imobiliare pentru cartiere rezidentiale, marketing, consultanta in privinta creditelor bancare.

Activitati contabile, consultanta financiara.

Servicii de intermediere companiilor interesate sa stabileasca relatii economice sau sa-si promoveze produsele si serviciile in Moldova si Ucraina. Participari la tirguri&expozitii - informatii complete.

Credit finantare/refinantare. Credite proiecte nevoi personale, auto, imobiliare, ipotecare, IMM, PFA, PFI, card investitii, grant fonduri nerambursabile, masura sapard, analiza imprumuturi.

Servicii consultanta pentru afaceri, intermedieri imobiliare, traduceri si interpretariat.

Compania isi desfasoara activitatea in sectorul consultantei in afaceri, legale, proiecte fonduri structurale, marketing si relatii publice, asistenta in licitatii publice nationale si internationale.

Informatii actualizate in timp real, bine sintetizate si organizate, ceea ce face site-ul foarte usor de parcurs. Contine cele mai complexe calculatoare de credit.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii pt. constructii. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Consultanta industriala in proiecte de anvergura.

Oferim gratuit servicii de consultanta si intermediere credite, leasing si asigurari.

Ofera servicii de intermediere financiara si consultanta de specialitate in domeniu. CREDAS mai ofera servicii resurse umane, gestionare carnete de munca, evidenta personal, recrutare.

Decameron ofera un spectru larg de servicii, putand furniza clientilor sai solutii complexe pentru dezvoltare, incluzand asistenta in identificarea proiectelor si surselor de finantare.

Va oferim consultanta in accesarea de fonduri rambursabile si nerambursabile provenite din programe sau alte surse de finantare.

Compania ofera servicii de consultanta pt. management si vanzari, training pt. vanzari si implementare/utilizare CRM, audit intern integrat calitate, mediu, sanatate si securitate in munca.

Consultanta in afaceri. Servicii de proiectare arhitectonica.

Servicii de turism.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului. Consultanta in afaceri. Consultanta personala.

Servicii juridice de mediere amiabila a conflictelor.

Consultanta in afaceri. Consultanta pt. management.

Consultanta juridica si reprezentare. Software. Consultanta. Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Camera de Comert si Industrie. Organizator targuri si manifestari expozitionale. Consultanta. Asociatie creata in vedera dezvoltarii spiritului antreprenorial. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare. Banca de date. Operatiuni cu banci de date.

Evaluari si expertize. Comert en-detail. Studii de fezabilitate; analize tehnice. Consultanta in afaceri. Consultanta.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web