Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Covasna, in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente.

Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Masini & Utilaje & Echipamente din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Echipamente hidraulice pentru tractoare: servodirectii, cilindri, pompe ungere, mecanisme hidr. de ridicare si suspendare, distribuitoare histante si matrite de lucru la cald, dispozitive prelucrari mecanice.

Schele metalice pentru constructii: vanzare in rate, posibilitate de asigurare. Solutia financiara cea mai buna pentru dumneavoastra.

 

Comert utilaje de constructii second-hand.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Vanzari si service scule, utilaje, unelte si echipamente pt. constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Reprezentanta Bosch, Metabo, Makita, Rothenberger, Telwin, Fini.

Lucrari si inchirieri utilaje pentru constructii. Decopertari, nivelari, excavari, terasari, amenajari drumuri comunale, motare pavaje si borduri.

Utilaje de ridicat/depozitat. Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente.

Ofera consultanta si suport tehnic pentru utilaje de constructii si stivuitoare. Furnizor de produse originale si after-market pentru utilaje de constructii si stivuitoare.

Automatizari pentru sudare si debitare. Automate de sudare. Masini de debitat oxygas sau plasma cu CNC. Automatizari diverse.

Vanzare schele pentru fatada, schele mobile, schele pentru cofrat, popi metalici reglabili.

Inchiriere orice utilaj pt. constructii (excavator, miniexcavator, cupa si picon, freze, cilindru, vola, greder), macarale turn (max.75m inaltime) precum si constructii civile, industriale, terasament.

Importator si distribuitor de rulmenti ai producatorilor din tara si strainatate. Ofera rulmenti pentru orice tip de aplicatie si consultanta de specialitate in alegerea, montarea si exploatarea lor.

Importator si distribuitor unic al marcilor RAF - cupe excavare si atasamente pentru utilaje de constructii si agricultura, Forza - anvelope retread pentru utilaje.

Importul si si distributia de echipamente industriale diverse. Va oferim o gama cat mai larga de produse menite sa va satisfaca pe deplin.

Constructii civile si industriale. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii forestiere; amenajari de drumuri si poduri. Proiectare de constructii pt. locuit. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii edilitare si anexe.

Scule diamantate. Masini pt. debitat, taiat, lustruit marmura. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Foraje si amenajari pt. alimentare cu apa. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Utilaje pt. industria de constructii. Prestari de servicii.

Constructii de utilaje pt. industria lemnului.

Utilaje pt. materiale de constructii. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Reparatii de utilaj pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Stivuitoare. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Utilaj pt. transport si ridicat greutati.

Schele fixe si mobile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje pt. constructii. Utilaj pt. industria petroliera. Producator vagoane. Furnizare de utilaj terasier.

Producator, subansamble si reparatii macarale. Macarale. Pod rulant. Reparatii macarale auto.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Scule de mana profesionale. Furnizor de unelte si scule pt. industria de constructii. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comert en-gros a materialelor plastice.

Constructii civile si industriale.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Mecanizare pt. constructii. Transport de marfa.

Productie si comercializare motoare. Utilaje pt. constructii. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Utilaje forestiere. Reparatii de utilaj pt. constructii. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Interventii de salvare maritima.

Utilaje pt. industria de constructii. Turnatorie din metale neferoase. Turnatorie metale. Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Utilaje pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Macarale. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Comercializare de utilaj terasier. Masini, utilaje si echipamente pt. foraj. Utilaje forestiere.

Utilaje si piese de schimb pt. industria grea.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice. Reparatii de utilaj pt. constructii. Producator, subansamble si reparatii macarale. Reparatii de utilaje pt. transport/ridicat. Reparatii de autovehicule. Service.

Societate ce ocupa locul intai intre distribuitorii celebrei firme din Slovenia, Unior. Scule si unelte profesionale de mana.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web