Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Lucrari de constructii: lucrari de infrastructura, zidarie, amenajari interioare. Lucrari de instalatii electrice si automatizari. Reparatii electrice si mecanice la excavatoare de tip EKG - 4,6; 5m3.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

 

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii-montaj. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii. Servicii de constructie. Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Constructie civila. Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.rdv.ro


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Alpinism industrial; reparatii fatade cladiri inalte, motare/demontare instalatii si echipamente in locuri greu accesibile; decorare panouri publicitare si firme; publicitate.

Productie si comert materiale si accesorii preizolate termic "Softerm".

Licentiat Argisol jud. Hunedoara, constructii case, hale industriale, proiectare, executie, case la cheie.

Constructii hidrotehnice. Alimentari cu apa. Tunele. Drumuri si poduri.

Constructiilor civile si industriale, instalatiilor electrice, sanitare, termice, automatizari, tamplarie de aluminiu si PVC, structuri si confectii metalice, mobilier, prelucrare sticla.

Echipele Soland realizeaza constructii civile, atat la rosu cat si la cheie, precum si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Constructii-montaj. Aranjamente si amenajari interioare. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie. Transport rutier intern de marfa. Transport de marfa.

Constructii-montaj. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Consultanta in domeniul energetic. Dirigentie de santier.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si retele.

Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Produse chimice anticorosive. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Constructii civile si industriale. Automatizari. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Aranjamente si amenajari interioare. Recipienti si conducte pt. transport/depozitare.

Constructii-montaj. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii si distributie de gaz metan.

Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Betoane si agregate de balastiera.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Import de usi pt. locuinte. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj.

Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Retele electrice - montaj.

Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructii speciale. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii. Servicii de constructie. Echipamente si aparatura electrica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Proiectare instalatii pentru constructii, verificare autorizata a proiectelor de gaz si termice, traducere autorizata a documentatiilor tehnice (engleza/romana).

Dispunand de un parc de utilaje moderne (sapatoare de santuri cu elinda) si personal specializat, firma CM Elit Construct este axata pe lucrari de infrastructura, pentru toate etapele de instalare pe tipuri de utilitati: electricitate, alimentare cu apa, irigatii, canalizari, retele telecomunicatii sau transmisii date (cupru si fibra optica) etc. Utilajele pot lucra in conditii de teren normal, foarte dur sau foarte umed.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web