Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Alpinism industrial; reparatii fatade cladiri inalte, motare/demontare instalatii si echipamente in locuri greu accesibile; decorare panouri publicitare si firme; publicitate.

www.alpin-sa.ro

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Constructii-montaj. Aranjamente si amenajari interioare. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

 

Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie. Transport rutier intern de marfa. Transport de marfa.

Dispunand de un parc de utilaje moderne (sapatoare de santuri cu elinda) si personal specializat, firma CM Elit Construct este axata pe lucrari de infrastructura, pentru toate etapele de instalare pe tipuri de utilitati: electricitate, alimentare cu apa, irigatii, canalizari, retele telecomunicatii sau transmisii date (cupru si fibra optica) etc. Utilajele pot lucra in conditii de teren normal, foarte dur sau foarte umed.

www.cmelitconstruct.ro

Constructii-montaj. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

www.comir.Ebony.ro

Constructii. Servicii de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si retele.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Echipele Soland realizeaza constructii civile, atat la rosu cat si la cheie, precum si amenajari interioare.

www.soland.ro

Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Retele electrice - montaj.

www.tehnotop-group.ro

Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructii speciale. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii. Servicii de constructie. Echipamente si aparatura electrica. Confectii, profile si armaturi metalice.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Productie si comert materiale si accesorii preizolate termic "Softerm".

Lucrari de constructii: lucrari de infrastructura, zidarie, amenajari interioare. Lucrari de instalatii electrice si automatizari. Reparatii electrice si mecanice la excavatoare de tip EKG - 4,6; 5m3.

Prestari servicii in constructii. Executam lucrari de armare fier beton. Armare placi, radiere, fundatii si tot ce tine de acest domeniu. Experienta in Portugalia.

Constructiilor civile si industriale, instalatiilor electrice, sanitare, termice, automatizari, tamplarie de aluminiu si PVC, structuri si confectii metalice, mobilier, prelucrare sticla.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Consultanta in domeniul energetic. Dirigentie de santier.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii in constructii. Constructii-montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii-montaj. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Comert en-gros si en-detail. Constructii-montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii. Servicii de constructie. Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Produse chimice anticorosive. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Constructii civile si industriale. Automatizari. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Aranjamente si amenajari interioare. Recipienti si conducte pt. transport/depozitare.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructie civila. Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Constructii-montaj. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii si distributie de gaz metan.

Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Constructii civile si industriale.

Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Cresterea si ingrijirea animalelor domestice. Abator specializat.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Import de usi pt. locuinte. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Constructii-control de calitate. Tractari si servicii de depanare la fata locului. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Constructii-montaj.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Producator de jaluzele si rulouri. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.

Proiectare instalatii pentru constructii, verificare autorizata a proiectelor de gaz si termice, traducere autorizata a documentatiilor tehnice (engleza/romana).

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web