Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Consultanta in domeniul energetic. Dirigentie de santier.

 

Constructiilor civile si industriale, instalatiilor electrice, sanitare, termice, automatizari, tamplarie de aluminiu si PVC, structuri si confectii metalice, mobilier, prelucrare sticla.

www.electronicsvl.ro

Instalatii in constructii. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

www.erhan.ro

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

www.forconcid.ro

Proiectare instalatii pentru constructii, verificare autorizata a proiectelor de gaz si termice, traducere autorizata a documentatiilor tehnice (engleza/romana).

www.info-instalatii.ro

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Productie si comert materiale si accesorii preizolate termic "Softerm".

grup-sofianu.ro

Produse chimice anticorosive. Cazane si recipienti din metal sub presiune. Constructii civile si industriale. Automatizari. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime. Aranjamente si amenajari interioare. Recipienti si conducte pt. transport/depozitare.

www.protectchim.ro

Constructii-montaj. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii si distributie de gaz metan.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Import de usi pt. locuinte. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Alpinism industrial; reparatii fatade cladiri inalte, motare/demontare instalatii si echipamente in locuri greu accesibile; decorare panouri publicitare si firme; publicitate.

Lucrari de constructii: lucrari de infrastructura, zidarie, amenajari interioare. Lucrari de instalatii electrice si automatizari. Reparatii electrice si mecanice la excavatoare de tip EKG - 4,6; 5m3.

Instalatii termice, sanitare, aer conditionat, ventilatii.

Prestari servicii in constructii. Executam lucrari de armare fier beton. Armare placi, radiere, fundatii si tot ce tine de acest domeniu. Experienta in Portugalia.

Echipele Soland realizeaza constructii civile, atat la rosu cat si la cheie, precum si amenajari interioare.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii la cheie. Constructii-montaj. Aranjamente si amenajari interioare. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii pt. constructii. Servicii in constructie. Transport rutier intern de marfa. Transport de marfa.

Constructii-montaj. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii socio-culturale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si retele.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii in constructii. Constructii-montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii-montaj. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Constructii-montaj. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Comert en-gros si en-detail. Constructii-montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii. Servicii de constructie. Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructie civila. Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante. Instalatii pt. constructii - montaj. Echipamente pt. realizare canalizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii funerare.

Instalatii si echipamente. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Cresterea si ingrijirea animalelor domestice. Abator specializat.

Constructii-montaj. Constructii-control de calitate. Tractari si servicii de depanare la fata locului. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Retele electrice - montaj.

Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructii speciale. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii. Servicii de constructie. Echipamente si aparatura electrica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan. Constructii-montaj.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web