Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Licentiat Argisol jud. Hunedoara, constructii case, hale industriale, proiectare, executie, case la cheie.

 

Instalatii in constructii.

Constructii hidrotehnice. Alimentari cu apa. Tunele. Drumuri si poduri.

Constructii. Servicii de constructie. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Lucrari speciale de constructii - alpinism utilitar, lucru la inaltime. Ghizi montani pe zona muntilor Apuseni.

Lucrari de constructii: lucrari de infrastructura, zidarie, amenajari interioare. Lucrari de instalatii electrice si automatizari. Reparatii electrice si mecanice la excavatoare de tip EKG - 4,6; 5m3.

Fabricare gaze industriale, medicale si alimentare, lichefiate sau comprimate. Gaze de refrigerare. Amestecuri de gaz. Hardware si sisteme de distributie. Accesorii si echipamente de sudura.

O noua tehnologie de incalzire unica pe piata din romania. Fara tevi, calorifere, gaze, cu noi aveti solutia sigura si economica! Reprezentant zonal al produselor Ideal Heat.

Realizam instalatii electrice, H.V.A.C si sanitare la cele mai inalte standarde si exigente.

Firma desfasoara lucrari de autorizare ISCIR pentru centrale termice pe gaz, prin personal de specialitate cu peste 10 ani experienta: service; autorizarea functionarii; verificari tehnice; montaj.

Panouri solare de vara Orio - Placerea dusului de tara. Panoul solar Calisto - panoul potrivit pentru acasa; apa calda menajera tot anul. Ieftin, curat si usor de montat.

Comercializarea celor mai performante sisteme de transmisie si control la cele mai inalte standarde pentru industrie si agricultura.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de incalzire si climatizare.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Constructii pt. industria energetica.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii-montaj. Constructii pt. industria energetica. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Constructii-montaj. Servicii in constructie. Servicii de apa si canalizare. Asfaltari si reasfaltari de drumuri.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii-montaj. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si echipamente. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii. Servicii de constructie. Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Constructie civila. Constructii-montaj. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Servicii de epurare si tratare a apei. Pescuit si vanatoare. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Instalatii in constructii. Proiectare si consultanta pt. retele de apa si canalizare. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Constructii-montaj. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii in constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Transport gaz metan prin conducte.

Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale. Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente.

Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Instalatii exterioare pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Contoare si echipamente de masura.

Foraje puturi de adancime si fantani in Bucuresti si oriunde in Romania la preturi corecte si calitate excelenta. Executam foraje pentru pompe de caldura, denisipari si alte lucrari de interventie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web