Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail produse alimentare.

 

Tapiterii pt. produse de tamplarie.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Confectionare si montare de pavele si rigole din beton la calitate europeana, doar cu materiale din import.

Executa pe baza de comanda icoane pe sticla diverse modele si marimi.

Va oferim o gama completa de echipamente si piese de schimb pentru ascensoare (panouri de comanda, cutii de comanda, cabluri, trolii, pachete de modernizare etc).

Lucrari de constructii civile si industriale, case la cheie, alpinism utilitar, design, amenajari interioare si exterioare. Amenajari de gradini, sisteme de acoperisuri, termoizolatii, hidroizolatii.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Furnizor de balustrade de protectie. Materiale publicitate. Materiale publicitate. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Producator de materiale promotionale, alte produse publicitare. Postere.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de turism.

Decoratiuni interioare.

Decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de mobila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comert cu materiale de constructie.

Materiale pt. decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Constructii. Servicii de constructie. Materiale pt. decoratiuni interioare. Constructie civila. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Constructii civile si industriale. Servicii de menaj si gospodarie.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobilier de dimensiuni reduse.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Centru de fotocopiere.

Jaluzele. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Jaluzele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Spalatorie auto.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Decoratiuni interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Furnizor de balustrade.

Jaluzele. Instalatii de incalzire si climatizare.

Decoratiuni interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare de mobila. Decoratiuni interioare. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Decoratiuni pt. gradini. Igienizari; curatenie dupa constructor. Prestari de servicii. Servicii de menaj si gospodarie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Echipamente si utilaje pentru curatatorii si spalatorii.

Comercializare de mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Instalator sisteme de incalzire teracota. Teatru pt. copii. Placi de teracota pt. sobe. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Gravura artistica. Grafica artistica manuala.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Decoratiuni interioare. Inramari de tablouri.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie. Constructie civila.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Materiale publicitate.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Arhitectura peisagistica. Servicii de menaj si gospodarie. Servicii de curatenie. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Anticariat, magazin pt. comercializare carti vechi. Decoratiuni interioare.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Distributie de produse si articole din tutun. Organizator targuri si manifestari expozitionale. Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun). Servicii de menaj si gospodarie.

Materiale si componente pt. jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Montaj jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Croitorie si accesorii. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri.

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web