Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Valcea activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de turism.

 

Decoratiuni interioare.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Constructii civile si industriale. Servicii de menaj si gospodarie.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobilier de dimensiuni reduse.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Centru de fotocopiere.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Spalatorie auto.

Lucrari de constructii civile si industriale, case la cheie, alpinism utilitar, design, amenajari interioare si exterioare. Amenajari de gradini, sisteme de acoperisuri, termoizolatii, hidroizolatii.

www.limax-com.ro

Comercializare de mobila. Decoratiuni interioare. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Decoratiuni interioare. Inramari de tablouri.

Executa pe baza de comanda icoane pe sticla diverse modele si marimi.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie. Constructie civila.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Materiale publicitate.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Distributie de produse si articole din tutun. Organizator targuri si manifestari expozitionale. Articole pt. fumatori (port-tigaret, pipe, tutun). Servicii de menaj si gospodarie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Jaluzele. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Copertine si parasolare personalizate. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Publicitate stradala. Panouri. Mesh. Copertine. Materiale publicitate.

Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail de produse chimice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Mobila. Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Mobilier tapitat. Scaune.

www.giovic.go.ro


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Dolj, Arges, Olt, Gorj ).

Ofera servicii in domeniul casa pt. proiectare, consultanta si servicii, amenajari interioare si exterioare, acoperisuri, izolatii hidro si termice.

Va oferim o gama completa de echipamente si piese de schimb pentru ascensoare (panouri de comanda, cutii de comanda, cabluri, trolii, pachete de modernizare etc).

Firma de curatenie industriala si civila, lider pe piata argeseana in furnizarea serviciilor de curatenie are ca scop principal o oferta de servicii bazate pe calitate la un pret convenabil.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Furnizor de balustrade de protectie. Materiale publicitate. Materiale publicitate. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Producator de materiale promotionale, alte produse publicitare. Postere.

Producator de ceramica. Produse artistice din sticla. Productie de globuri de sticla si accesorii pt. sarbatori.

Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Servicii de proiectare pt. constructii.

Furnizor perdele. Covoare, carpete si mocheta. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.

Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comercializare de faianta si gresie. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Producator de jaluzele si rulouri.

Inramari de tablouri. Pictura & grafica. Icoane si obiecte de cult. Goblenuri si tesaturi. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Echipamente frigorifice. Servicii de apa si canalizare. Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Decoratiuni interioare. Furnizeaza materiale din aliaje cu aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Jaluzele. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Vitralii si accesorii pt. ferestre.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Jaluzele.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail produse alimentare.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Decoratiuni interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Furnizor de balustrade.

Jaluzele. Instalatii de incalzire si climatizare.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Inramari de tablouri. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Oglinzi.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Decoratiuni pt. gradini. Igienizari; curatenie dupa constructor. Prestari de servicii. Servicii de menaj si gospodarie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Echipamente si utilaje pentru curatatorii si spalatorii.

Instalator sisteme de incalzire teracota. Teatru pt. copii. Placi de teracota pt. sobe. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Gravura artistica. Grafica artistica manuala.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Jaluzele din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Arhitectura peisagistica.

Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Decoratiuni interioare. Usi de interior.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web