Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Decoratiuni interioare. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de mobila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta. Comert cu materiale de constructie.

Materiale pt. decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

 

Constructii. Servicii de constructie. Materiale pt. decoratiuni interioare. Constructie civila. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Confectionare si montare de pavele si rigole din beton la calitate europeana, doar cu materiale din import.

www.lux.art.8m.net

Decoratiuni interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Comercializare de mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Anticariat, magazin pt. comercializare carti vechi. Decoratiuni interioare.

Materiale si componente pt. jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Montaj jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

www.jaluzele-sinus.com

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Capse pt. tapiterii. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Jaluzele din aluminiu. Tamplarie din PVC si lemn.

Tamplarie din PVC si lemn. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Covoare, carpete si mocheta. Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Va oferim o gama completa de echipamente si piese de schimb pentru ascensoare (panouri de comanda, cutii de comanda, cabluri, trolii, pachete de modernizare etc).

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Furnizor de balustrade de protectie. Materiale publicitate. Materiale publicitate. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Producator de materiale promotionale, alte produse publicitare. Postere.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Servicii de zugravire si vopsitorie imobile.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de curatenie.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Jaluzele. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Comercializare cu amanuntul de produse de panificatie. Accesorii design - rame fotografice, tablouri.

Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comercializare ciment. Design.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Jaluzele.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Decoratiuni interioare. Comercializare en-detail produse alimentare.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Decoratiuni interioare. Tapet; tapet lavabil; culori si modele diverse. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Furnizor de balustrade.

Jaluzele. Instalatii de incalzire si climatizare.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Decoratiuni pt. gradini. Igienizari; curatenie dupa constructor. Prestari de servicii. Servicii de menaj si gospodarie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Echipamente si utilaje pentru curatatorii si spalatorii.

Instalator sisteme de incalzire teracota. Teatru pt. copii. Placi de teracota pt. sobe. Productie de seminee, obiecte de decor de gradina. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile. Restaurare si reconditionare a obiectelor de arta.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Gravura artistica. Grafica artistica manuala.

Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Constructie civila. Izolatii termice a locuintelor. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de transport local. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Pompe funebre.

Magazin de artizanat si arta populara. Magazin de obiecte de arta. Picturi si tablouri. Inramari de tablouri.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Arhitectura peisagistica. Servicii de menaj si gospodarie. Servicii de curatenie. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie.

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Croitorie si accesorii. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri.

Piese de schimb pt. material rulant. Material rulant. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Pictura & grafica. Picturi si tablouri. Grafica artistica manuala.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web